Már megint az a fránya fog! Miért recseghet a háta és a mellkasa, ha veszi a levegőt? Elvigyem dokihoz?
Figyelt kérdés
14 hónapos kisfiam hat napja náthás. Elég durván kezdődött,de folyamatos orrszívás, tengervizes orrcsepp és nasivin mellett lelassult és hamar zöld helyett fehér lett a váladék. Ezek mellett cebiont kap (ezt már szeptember óta) baby lufot a hátára este,és dr. teiss szirupot 2×1 teáskanállal. Láza, hőemelkedése nem volt. Rendesen eszik, játszik, nevet. Viszont, ha veszi a levegőt sípol az egész mellkasa és háta. Vagy inkább recseg. Anyukám szerint ez a felszakadó váladék, és még legalább egy hét mire meggyógyul. Közben pedig fogzik. Szerintetek mit tehetek még érte? Muszáj egy náthával dokihoz menni?2011. okt. 21. 10:03
1/4 anonim válasza:
Én elvinném, vagy telefonon konzultálnék a dokival. De jobb lenne, ha meghallgatná a kis mellkasát.
Én Sinupretet adtam a gyerkőcnek, az felszakítja a lerakodott váladékot is.
Erre (is) érdemes lenne rákérdezned, hogy esetleg adhatod-e melléjük?
2/4 anonim válasza:
Ha már ennyi ideje tart, akkor inkább doki (nehogy valami más baj legyen)
Lehet egy lazább megfázás, az én 13 hónaposom is taknyos, köhögős, és fogzik. Ambroxol szirupot kaptunk az orvosnál...
3/4 anonim válasza:
Énszerintem biztos, hogy már az alsó légutait (hörgők, tüdő) éri a fertőzés. Valóban az lehet, hogy a hurut szörcsögését hallod. Sípol a gyerek mellkasa és nem viszed orvoshoz? A "nátha" kategóriában a sípoló mellkas nálam nincs benne!
4/4 fotucsok válasza:
Simán vinném. Volt olyan, hogy úgy éreztem a kisfiam háta, ahogy veszi a levegőt rezeg. Két dokihoz is elvittem, de normálisnak mondták. Az egyik legfontosabb az volt,hogy a lakásban inkább hűvös legyen, mint meleg, mert a meleg melegágya az ilyen orrváladékképződésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!