Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig hisznek a...

Hány éves korig hisznek a gyerekek a Mikulásban?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
óvodás még hisz benne ,nagyok tudják hogy mi vagyunk de akkor is nagyon örülnek amikor éjszaka oda csempészem csokikat a csizmába ,cipöbe stb ,ugyan ez van karácsonyal is lányom még hisz bene a nagyok tudják hogy mi vagyunk az angyalkák de etöl függetlenül várják az ajándékot mert nem tudják melyik kivánságuk tejesül ,nagyok 10 és 11 éves korukba jötek rá ,és semmi bajuk nem lett töle ,vigyorogva közölték velem hogy tudják én vagyok az angyalka aki a fa alá teszi az ajándékot.
2014. nov. 18. 05:57
 12/16 anonim válasza:
én 12 éves koromig
2014. nov. 27. 00:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom azokat, akik nem "hazudnak" a gyereküknek. Ahogy visszaemlékszem azokat voltak a legszebb pillanatok amikor megpillantottam hogy mennyi mindent hozott a Mikulás :) Most pedig az, ahogy látom a gyerekeimet, hogy önfeledten csillogó szemekkel örülnek :)

amugy szerintem kb 10-11 éves korig hisznek

2014. nov. 29. 17:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez csak azért furcsa, mert a 4 éves kisfiam pontosan tudja, hogy boszorkányok, tündérek csak a mesében vannak. Akkor hogyan tudják elhinni, hogy a Télapó valóságos?
2014. nov. 29. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert a Mikulásnak van kézzel fogható bizonyítéka: a csomag! A boszorkányok, tündérek meg tényleg csak a mesékben vannak.:))))
2014. nov. 30. 00:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem hazudom a gyereknemnek, azt, hogy egy piros ruhás ember hozza a csomagot, hanem tudja, hogy tőlünk van, attól még ugyanúgy örül neki.
2014. nov. 30. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!