Gondolom bolti kiflit, kenyeret is adsz neki, akkor ezt miért ne adhatnál?
2014. okt. 1. 14:14
3/11 anonim válasza:
3 éves? Már mindent kaphat. Mit gondolsz, az óvodában milyen minőségű ételt fog kapni?
2014. okt. 1. 14:16
4/11 A kérdező kommentje:
Oké, én is így gondoltam, csak a múltkorában egy hasonlóan ételekkel kapcsolatos kérdésemre kapásból lehurrogtak, hogy "tömöm vacakokkal" a gyerekemet, mivel minden nap kap valamilyen péksütit (lásd ezalatt kenyér, kifli, bagett, pogácsa, kalács).
Na ez meg ráadásul fagyasztott, és BOLTI, ki tudja mik lesznek benne....
Ti ettetek már ilyet?
Finom egyáltalán?
Milyeneket vesztek?
2014. okt. 1. 14:16
5/11 anonim válasza:
Persze, hogy kaphat. Finom igen, olyan az íze, mint a fornettis pogácsáknak (gondolom ettél már olyat), tökéletes megoldás ilyen esetekre.
2014. okt. 1. 14:20
6/11 anonim válasza:
Igen finomak. Mi az, hogy vackokkal tömöd? Miért ők otthon mindent elő tudnak állítani? Ne foglalkozz az ilyenekkel.
2014. okt. 1. 14:21
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, a " vacakos" véleményt én sem értettem, és amikor visszakérdeztem tőle, hogy TE ugyan min nevelted fel a gyerekedet nap, mint nap etetve,ha nem péksütiken, arra csak ennyit írt : "hát nem ILYEN VACAKOK-on", na mondom, kösz a segítséget. Egy újabb nagyokos. :)
2014. okt. 1. 14:33
8/11 anonim válasza:
simán sütnék ,és finom is .
2014. okt. 1. 14:41
9/11 anonim válasza:
Szia!
Én a Metroban vagy a Family-s autónál szoktam venni ilyen fagyasztott pogácsát, nagyon szeretjük, kisfiam most másfél évesen kapott először belőle. Nem lett semmi baja. Nem ezzel tömöm minden nap de alkalom adtán amikor magunknak is sütök miért ne ehetne belőle. :)
Kb 1000-1300ft között van kilója.
2014. okt. 1. 14:52
10/11 anonim válasza:
En vagyok a bezzeg anya...de csak mert a kisfiamnak komoly problemai vannak az osszes ilyen bolti elore fagyasztott cuccal (tartosito szerek, dusitott liszt, adalekanyagok, etelszinezek). Most eloszor veszel ilyesmit es adod neki igaz? Arra ugyelj, hogy ne lassa a dobozt! - Nehogy kesobb kitalalja, hogy neki olyan kell amikor boltba mentek. Szerintem azzal van gond, ha ilyenen el egy gyermek. A Fornetti az mereg. Meg ugy altalaban az osszes ilyen fagyasztott vacak de egyszer ki lehet birni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!