SOS! Hogyan csináljam meg ezt az ételt?
Figyelt kérdés
Vettem nyersre lehúzott, hámozott, fagyasztott garnélarák farkokat.
- Meg kell mosnom kiengedés után, vagy nem?
- Finom lesz úgy is, ha csak simán sós vízben megfőzöm, vagy csak sütve jó???
2014. febr. 5. 20:25
1/2 anonim válasza:
Fozve is jo de valami szoszt csinalj hozza
2/2 anonim válasza:
Az konyhakész, fokhagymás olivaolajon pirítsd át egy kicsit,nem kell megmosni. A sós vízben főtt, jellegtelen ízű, kár lenne elszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!