Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől kékült meg a máglyarakás...

Mitől kékült meg a máglyarakásomon a hab sütés közben? /tojásfehérje, kevés fagyasztott meggy-cseresznye és kis kanálka meggydzsem volt habbá verve. /

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A fagyasztott meggytől.
2014. máj. 17. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A meggy levétől lehet olyan kékes-lilás.
2014. máj. 17. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Természetesen a meggytől, sajnos a sárga piskóta i zöldes-kékes lesz tőle.Baja nincs, csak hát nem olyan esztétikus.
2014. máj. 18. 05:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,bár korábban nem tapasztaltam.
2014. máj. 18. 09:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!