Mit csinaljak mar a kisfiammal, aftas a szaja, megorulok?
A fiam két napja kecmergett ki belőle. Én Carbosan krémmel kentem, meg Cataflam cseppet adtam neki. Nála 5 nap alatt elmúlt, de ebből három baromi kemény volt.
Nekünk azt mondta a doki,hogy semmi túl hideg,vagy meleg dolgot ne adjak neki, se fűszerest, se gyümölcsöt (max.banán), mert a sav csípheti.
Koszonom a sok hasznos valaszt. Irtak fel nekunk ilyen sargas ecsetelot,de azt nem engedi,mert azt mondja keseru. 3 eves amugy. Svedkeseru gellel kenem,mikor "kiverem" az inyem a fogkefevel es afta kesz rajta,az elmulasztja,innen az otlet,bar ez virus,azt is tudom. Mindenesetre jo,mert ma jol aludt,miota felkelt nem mondja h faj neki.
Van egy nagy tesoja,de meg eletemben nem hallottam ilyen betegsegrol,mikor vittem orvoshoz es beleneztem a szajaba,azt hittem elharapta a nyelvet,akkor meg nem is fajt neki,csak lazas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!