Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinaljak mar a kisfiammal...

Mit csinaljak mar a kisfiammal, aftas a szaja, megorulok?

Figyelt kérdés
2 napja megorul a fajdalomtol,nem eszik,nem iszik,csak es kizarolag tejet,de azt se sokat. Kenem neki,kap cataflamot,de egesz nap sir,szenved,ejjel is. Vettem neki joghurtot,az is csipi,krumplileves leve,az is csipi,pedig epp csak egy kis so van benne. Mit adjak,hogy ne fajjon,hogy gyogyuljon,sajnalom ot is,de mar en sem birom idegileg,foleg,hogy ejjel sem hagy aludni. Ja,tantum verdevel is fujom,de kb 5 percig tart,utana visit,hogy faj. Segitsegem nincs,szepen lesz@r mindenki,a ferjem kulfoldon. :( :(
2014. szept. 19. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A fiam két napja kecmergett ki belőle. Én Carbosan krémmel kentem, meg Cataflam cseppet adtam neki. Nála 5 nap alatt elmúlt, de ebből három baromi kemény volt.

Nekünk azt mondta a doki,hogy semmi túl hideg,vagy meleg dolgot ne adjak neki, se fűszerest, se gyümölcsöt (max.banán), mert a sav csípheti.

2014. szept. 20. 06:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Koszonom a sok hasznos valaszt. Irtak fel nekunk ilyen sargas ecsetelot,de azt nem engedi,mert azt mondja keseru. 3 eves amugy. Svedkeseru gellel kenem,mikor "kiverem" az inyem a fogkefevel es afta kesz rajta,az elmulasztja,innen az otlet,bar ez virus,azt is tudom. Mindenesetre jo,mert ma jol aludt,miota felkelt nem mondja h faj neki.

Van egy nagy tesoja,de meg eletemben nem hallottam ilyen betegsegrol,mikor vittem orvoshoz es beleneztem a szajaba,azt hittem elharapta a nyelvet,akkor meg nem is fajt neki,csak lazas volt.

2014. szept. 20. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!