Mit csináljak 3éves kisfiammal tegnap műtötték orrmandulával de nem bírok vele nem marad egy helyben ugrál stb. befog vérezni a seb-e? Ettől félek
mese???tudom nem a legjobb,de én tuti betennék neki valamit.
amúgy gyurma,színezés,legózás,hajtogatás.
Esetleg menjetek a játszóra ha meg tudod vele beszélni, hogy csak homokozni lehet.
Ahogy az első írja, nálunk ezen az egy napon mehetett a tv látástól-mikulásig.
Társasoztunk sokat, meg legóztunk.
Ne mondogasd neki, hogy nem ugrálhat, mert annál inkább csinálni akarja, inkább csak próbáld lekötni.
Szia! Végül is hogy vészeltétek át a két hetet? Kisfiam is örökmözgó és most ki akarják venni az orr és garatmanduláját is. :(
Kisfiad hogy van? Remélem, gyorsan gyógyult. :) Ja és hol műtötték? Tudnál egy pár szót írni az egészről? Nagyon megköszönném!
szia!
6-os vagyok!
Én már három dokival is megnézettem fiam manduláját,mindeggyik kivétel nélkül azt mondta,hogy annyira meg van naggyobbodva,hogy minél hamarabb ki kell venni!!Nem is nagyon kell vizsgálni mert benéznek a szájába és lelóg a mandulája!Meg hát a szokásos tünetek:orrból beszél,alváskor horkol,száján veszi a levegőt,ebben az évben vagy 4-5 x volt beteg mind felsőlégúti betegséh illetve kezd nagyot hallani is meg a füle savósodni!
Szóval hidd el én is nagyon műtét ellenes voltam de itt már nincs vissza út!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!