Anyyí7 kérdése:
Mit csináljak 2.5 éves étvágytalan kisfiammal?
Figyelt kérdés
Sose volt tulságosan jó étvágyú a gyerek de most 1-2 hete nem akar enni semmi főtételt meg kenyér félét sem igazán.Eszik egy pár falatot és nem eszik tovább inkább kiköpi.Szinte csak sós kekszet,ropit nameg persze édességet eszik.Beteg is volt de már előtte is étvágytalan volt.Tudtok valamit ajánlani?2013. jan. 6. 09:54
1/5 anonim válasza:
Nasit ne adj neki, csak ha rendesen evett előtte a főétkezésnél. Egyébként pedig hagyd, minden gyereknek vannak ilyen időszakai, amikor minden érdekesebb, mint a kaja. De azt tényleg ne engedd, hogy csokival tömje tele magát.
2/5 anonim válasza:
édesség drasztikus lecsökkentése..az veszi el az étvágyát. Vitacolan szirupot lehet neki adni, az étvágyjavító. Kicsit tedd színesebbé az ételét: pl a kenyérre lehet zöldségből szemet, szájat "rajzolni", ha felvágottas kenyeret kap, vagy pici kecsapot nyomni "szemeknek", meg egy mosolygós szájat:-) egy próbát megér!
3/5 anonim válasza:
Az én fiamnak is volt most egy ilyen időszaka, ő is 2,5 éves, bár ő a nasit sem kívánta, csak mindig kakaózott volna. Hagyni kell, persze nem szabad annyi édességet adni neki, de szerintem ilyen picik még érzik, hogy mire van szükségük. Ne aggódj, vissza fog állni magától!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem jól értelmeztétek mert sajna én sem fogalmaztam túl jól mert nem eszik sok édességet csak szeretne!!!Persze kap aszt is de szerintem napi pl.1csoki+rudi vagy fruti+ csoki nme sok.
Mégegyszer köszi a válaszokat, a szirupot biztos megpróbálom.Ha esetleg tudtok még ilyen vitamin pótló ,vagy étvágysegítő készítményekről amik nektek beváltak szivesen veszem a javaslataitokat!
2013. jan. 8. 14:31
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk a Béres csepp vált be, mióta szedi nagyon jó étvágya lett, valamint még beteg sem volt, én nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!