2,5 izgága Kisfiammal libegőzni! Felülhet rá? Nem veszélyes? Lenne még pár kérdésem!?
2,5 éves a Kisfiam. Elég izgága gyerek. :) Szeretném holnap elvinni libegőzni! Fel ülhet rá?Merjem? Ti mikor vittétek először a gyerekeiteket?
Illetve milyen magasan megy kb.?Mennyi az útidő?Honnan indul,és hol tesz ki?
Köszi! :)
Zugligeti úton van (291-es busszal megközelíthető-Libegő megálló), János-hegyre visz fel, a kilátótól kb 300m-re van a felső állomása.
Kb 1-3 emelet magasságban visz (fa lombkorona magasság)Kb 12 perc a menetidő.
3 év alatt gyermek ölben szállítható.
(Bár nemtom ilyen hideg időben,szélben mekkora élmény. Jobb az ilyet napsütésre tervezni)
Köszönöm. Milyen igaz,most tél van...tényleg nem lenne jó fagyoskodni!
Más kirándulási tippeket esetleg tudtok adni?Bp.-en! :)
Szia!
Szerintem nem igazán 2,5 évesnek való a libegõ. 15 percen keresztül nyugton ülni... Ráadásul télen csak bizonzos utaslétszám felett megy, még üzemidõn belül is.
Akkor inkább már Gyermekvasút. Ott a kocsiban akár fel is állhat. Hûvösvölgyig villamossal, aztán a vonat ès a Fogaskerekûvel lejönni. Mi ezt èvente megcsináljuk.
Benti proginak játszóház, vagy Tropicarium.
Én gyerekkorom óta síelek és ennek megfelelően a lányom is mikor abba a korba ért, jött velünk. 4 évesen ült először sífelvonón. Ugyanaz mint a libegő, csak síléc van a lábán.
Hát, én egy héten keresztül paráztam, minden egyes menetnél szorosan fogtam a derekán lévő övet, egy pillanatra sem engedtem volna el. Ha mocorgott, mert mókust látott a fán, engem kivert a víz, hogy kiesik.
Hozzáteszem, soha nem történt semmi baj, sok év eltelt azóta, nem esett ki.
A kisebbik lányom most 2,5 éves,...hát, nem tudom, hogy meg merném e vele kockáztatni, mert ő is örökmozgó....inkább jövőre.
Mondjuk én parázós és tériszonyos vagyok.:(
Kb. fél éves korától (akkor még kendőbe) havonta egyszer, időjárástól függően. Soha nem volt semmi baj, pedig ő is egy örökmozgó. Apa mesélt neki a libegő működési elvéről, nézték a csigákat, a libegő alatti ösvényt és természetesen a fákat, mókusokat. Szóval lekötöttük a figyelmét. Most már (4 éves) ő mesél nekünk útközben mindezekről.
Szóval engem nem a kisfiad kora, hanem az időjárás tartana vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!