Mit csinaljak mar a kisfiammal, aftas a szaja, megorulok?
Patikában vagy bioboltban lehet kapni naturlandos glicerinum boraxatumot, nekünk az már többször segített pici kora óta, ahogy egy pici fehér foltot megláttam a szájában, mindig áttöröltem vele, és soha nem lett semmi gond.
És ha jól tudom a tej ilyenkor nem túl jó, persze ha mást nem eszik meg, akkor nehéz.
Ugyan ez volt nálunk is. A kisfiamnak ez jött be: Mundisal gél
Két nap után már tudtunk enni!
Koszi!
A Mundisal gel a fajdalmat is csillapitja? Holnap veszek mindent.
Száj orr és garatnyálkahártya felületeinek sérülése, kisebesedése vagy kifekélyesedése következtében kialakuló fájdalom és gyulladás kezelésére.
Ez van a papírján
Mihamarabbi gyógyulást a gyerkőcnek! :-)
mi is átestünk rajta. 3 nap rémálom :)
ami fontos, hogy ez nem sima afta, hanem szájfertőzés, nagyon gyorsan felülfertőződik, tenyerén is kijöhet ha nem vigyázol.
mindent fertőtleníts amit összenyálaz! párnahuzat, takaró, konyharuha, törülköző, stb. mindent minden alkalommal mosni, vasalni, kifőzni, különben nagyon hosszúra nyúlik.
fogat ne mosson, mert azzal is csak terjed!
én panadolt adtam neki, elég volt a fájdalmára. fújtuk, de sajnos nem emlékszem mivel :(
viszont nekünk a főtt répa jött be, az finom édes, puha, nem csíp, nagyon sokat evett. és tészta magában :)
jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!