2,5 évesnek hány overált vesztek? Milyeneket? Egybe vagy külön részest?
Figyelt kérdés
Egyberészest veszek az jó lesz a bölcsibe, de amúgy két részeset szeretnék venni. Mennyire kell vastagnak lennie? Elég egy a bölcsibe és egy itthonra ha megyünk sétálni? Vagy érdemesebb venni tartalékba még egyet, ha a bölcsibe nagyon koszos, vízes lesz és esetleg nem szárad meg másnapra? Már nem ül babakocsiba, így talán nem kell az a nagyon vastag kályhamelegnek mondott még a lábnál is polárral bélelt, jól gondolom? Nézegetem ezeket a síoverálnak mondottakat, hófogósak. Ki milyet vesz hasonló korú gyerekének?2014. szept. 15. 19:31
11/12 anonim válasza:
A hófogót a csizmára kell ráhúzni, nem beletenni, mert akkor , ha belemegy a hó a nadrág szárába, a hófogó levezeti a zoknihoz. Azért gumis, hogy a csizma szárához se engedje a havat. Szerintem amúgy nagyon jó, én ilyent szoktam venni a gyerekeknek.
12/12 A kérdező kommentje:
akkor köszi, legalább már tudom hogy működik a hófogó :)
valószínű olyat veszek majd, lehet csak nadrágot és nem egy szettet, mert kabátunk már van.
2014. szept. 18. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!