Anyukák, akik vesztek üveges bébiételt! Hol és milyeneket? Árakat tudnátok írni?
A kisfiam már ovis, de nálunk voltak üveges bébiételek- nem mindennap, de változatosságnak, út közbenre, tartaléknak, új ételféleség bevezetésekor stb.
Nekem a MÜLLER drogéria kínálata jött be leginkább.
A legnagyobb választék van és olyan ízeket is lehet találni ott (pl. padlizsános vagy keleties-ananászos ételek), amik máshol nincsenek meg. AZ is fontos volt még, hogy BIO étel legyen, ellenőrzött gyártótól és a Müller Hipp és Nestlé termékeit NEM Magyarországon gyártják, hanem Németországban és ott azért egy kicsit mésképpen állnak a dolgokhoz.
Még a saját márkás BEBIVITA termékcsaládjuk is nagyon jó minőségű és ár-érték arányban is kedvező.
A rossmann saját márkás ételei nekem nem jöttek be (túl sok benne a keményítő, összeáll, nem bio), illetve számomra hasonló borzadály volt a HAMÉ vagy HAMAMEK család (ajándékba kaptunk belőlük)- ez talán szlovák minőség.
A magyar ételek közül a kecskemétinek vannak magyarosabb ízei/fűszerezése (pl. 8 hós kortól kaporral vagy cékla marhahús stb.), az UNIVER pedig tényleg jó minőségű, bár drágább
Nekem összességében a NÉMET (nem győri gyártású) HIPP, illetve inkább a NESTLÉ ALETE és a BEBIVITA márkák jöttek be.
Az ár a korosztálytól függ nagyban.
De pl. 4-6 hós gyümölcsös pürék BEBIVITA 300 alatt is van- érdemes kupnokat, akciókat nézni, ha DM.ben vásárolsz akkor 15% végösszegit felhasználni, ha MÜLLERben, akkor a Joy és Glamour napokon vannak -20% végösszegiek, akkor kell betankolni belőle (de péntek reggel nyitáskor :)
Még valami eszembe jutott: a DM sima babylove bébiételei nekem nem jöttek be, a rossmann-hoz hasonló silány minőség, viszont az ALVERDE vagy valami hasonló A betűs bio, magasabb minőségű ételei tényleg jók.
Érdekes, hogy az egyébként drága BRENDON babaáruházban is fogtam ki verhetetlenül jó árú akciós HIPP bébiételeket, időnként az ő honlapjukra is érdemes felnézni.
A legdrágábban szerintem a hipermarketekben, élelmiszerüzletekben tudod megvenni a bébiételeket- és egyáltalán NEM ajánlom a tesco-s saját márkás (nem jut eszembe a neve, talán OVKO) bébiételt sem, a legsilányabb mind közül.
Remélem, segítettem, bár tényleg szubjektív nagyon, hogy kinek mi felel meg.
Hu de nagyon örülök, hogy ilyen részletesen leírtad! Köszönöm!!!!
A Müllerben vettem már utóbbi időben én is, mert ott tényleg tök jók vannak jó áron!!!!
Én is tartalékba vagy utazáshoz veszem, vagy ha nincs épp olyan gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!