Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik vesztek üveges...

Anyukák, akik vesztek üveges bébiételt! Hol és milyeneket? Árakat tudnátok írni?

Figyelt kérdés
A lányomnak eddig gyümiseket vettem. Érdekelne hol éri meg.
2014. febr. 21. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A kisfiam már ovis, de nálunk voltak üveges bébiételek- nem mindennap, de változatosságnak, út közbenre, tartaléknak, új ételféleség bevezetésekor stb.

Nekem a MÜLLER drogéria kínálata jött be leginkább.

A legnagyobb választék van és olyan ízeket is lehet találni ott (pl. padlizsános vagy keleties-ananászos ételek), amik máshol nincsenek meg. AZ is fontos volt még, hogy BIO étel legyen, ellenőrzött gyártótól és a Müller Hipp és Nestlé termékeit NEM Magyarországon gyártják, hanem Németországban és ott azért egy kicsit mésképpen állnak a dolgokhoz.

Még a saját márkás BEBIVITA termékcsaládjuk is nagyon jó minőségű és ár-érték arányban is kedvező.

A rossmann saját márkás ételei nekem nem jöttek be (túl sok benne a keményítő, összeáll, nem bio), illetve számomra hasonló borzadály volt a HAMÉ vagy HAMAMEK család (ajándékba kaptunk belőlük)- ez talán szlovák minőség.

A magyar ételek közül a kecskemétinek vannak magyarosabb ízei/fűszerezése (pl. 8 hós kortól kaporral vagy cékla marhahús stb.), az UNIVER pedig tényleg jó minőségű, bár drágább

Nekem összességében a NÉMET (nem győri gyártású) HIPP, illetve inkább a NESTLÉ ALETE és a BEBIVITA márkák jöttek be.

Az ár a korosztálytól függ nagyban.

De pl. 4-6 hós gyümölcsös pürék BEBIVITA 300 alatt is van- érdemes kupnokat, akciókat nézni, ha DM.ben vásárolsz akkor 15% végösszegit felhasználni, ha MÜLLERben, akkor a Joy és Glamour napokon vannak -20% végösszegiek, akkor kell betankolni belőle (de péntek reggel nyitáskor :)

Még valami eszembe jutott: a DM sima babylove bébiételei nekem nem jöttek be, a rossmann-hoz hasonló silány minőség, viszont az ALVERDE vagy valami hasonló A betűs bio, magasabb minőségű ételei tényleg jók.

Érdekes, hogy az egyébként drága BRENDON babaáruházban is fogtam ki verhetetlenül jó árú akciós HIPP bébiételeket, időnként az ő honlapjukra is érdemes felnézni.

A legdrágábban szerintem a hipermarketekben, élelmiszerüzletekben tudod megvenni a bébiételeket- és egyáltalán NEM ajánlom a tesco-s saját márkás (nem jut eszembe a neve, talán OVKO) bébiételt sem, a legsilányabb mind közül.

Remélem, segítettem, bár tényleg szubjektív nagyon, hogy kinek mi felel meg.

2014. febr. 21. 10:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Hu de nagyon örülök, hogy ilyen részletesen leírtad! Köszönöm!!!!

A Müllerben vettem már utóbbi időben én is, mert ott tényleg tök jók vannak jó áron!!!!

Én is tartalékba vagy utazáshoz veszem, vagy ha nincs épp olyan gyümölcs.

2014. febr. 21. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is már ovis a fiam, de anno én is vettem üveges bébikaját, kapott saját főzést is, de kapott üvegeset is. Mi is mindig a Müller-ben vettünk, változatos, jó árban, és nem mellesleg Osztrák minőségben volt.
2014. febr. 21. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Én majdnem mindig a dm-ben vásároltam. A Hipp, asszem' Alnatura fogyott, nekünk a sajátjuk is bevált. Nekünk sajnos nincs Müller a környéken, de ha arra jártam, mindig bevásároltam, a saját márkás bébicuccaik is nagyon jók.
2014. febr. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!