Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1-1,5 éves kigyereknek télen...

1-1,5 éves kigyereknek télen adtok még gyümölcsös üves bébiételt?

Figyelt kérdés
Almát szereti,de nagyon fogja és a banán is. Narancsért nincs odáig. Adjak üveges gyümölcspépet,hogy változatos legyen? Vagy már nagy hozzá? Ezek általában nem is darabosak. Ti hogy csináljátok?
2012. nov. 7. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én rendes gyümölcsöt adok neki csak. Meg sem enné az üvegeet. Banán, alma, kivi, mandarin. Ennyi amit megeszik. Plusz még eszik sok zöldséget, pl paradicsom és kígyóubi magában is jöhet neki bármikor, párolt karfiolt is imádja. Szerintem ennyi vitamin már elég neki a télre.
2012. nov. 7. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Én adtam a lányomnak, mert imádta némelyiket. Volt pár kedvence, amit simán megevett másfél éves koráig, én meg nem bántam, egye, ha szereti. Ha jól emlékszem volt valami vegyes gyümölcs müzlivel, az volt a nagy favorit. Szerintem még ma is megenné, bár szinte mindent megeszik (25 hónapos amúgy). :)

Persze mellette sok más dolgot evett, "nagyos kajákat", tehát a bébiételeket már nem főételnek kapta.

De amúgy a rendes gyümik jók, nem baj az, ha nem ezerfélét kap, csak párat, idénygyümölcsöket. Az is elegendő vitamint tartalmaz. Plusz ugye a zöldségek is ott vannak. Nem hiszem, hogy unalmas lenne.

2012. nov. 7. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt most az üveges bébiételen vagy a gyümölcspépen van a hangsúly? Mert én adtam ennyi idős kislányomnak gyümölcspépet, de azt én csináltam otthon.
2012. nov. 7. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Én adtam még ilyen korukban bébiételt, mert szerették.
2012. nov. 7. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Gondolom azon van a hangsúly hogy most nem fér hozzá annyi gyümölcshöz, mint nyáron, és a téli gyümölcsöket nem találja az anyuka elégnek.

Pedig elég az is, de az sem baj, ha bébiételt kap.

Én is adtam a kislányomnak. Nagyon szerette, és 1 éves kor után is megette valamelyiket. Persze ekkor már minden mást evett, így bőven jutott elég vitaminhoz. A legtöbb ételt otthon csináltam én is, de volt alkalom, hogy benyomott még egy-egy üveges bébiételt.

2012. nov. 7. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk most nincs más választás. Vagy banán vagy üveges. Jelenleg csak ezt hajlandó megenni. Valószínűleg a foga miatt. 16 hónapos.
2012. nov. 7. 16:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam, h azért keveslem a gyümölcsöt, mert nem nagy evő, a zöldségek közül nagyon keveset eszik meg sajnos.

Köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 7. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!