1-1,5 éves kigyereknek télen adtok még gyümölcsös üves bébiételt?
Én adtam a lányomnak, mert imádta némelyiket. Volt pár kedvence, amit simán megevett másfél éves koráig, én meg nem bántam, egye, ha szereti. Ha jól emlékszem volt valami vegyes gyümölcs müzlivel, az volt a nagy favorit. Szerintem még ma is megenné, bár szinte mindent megeszik (25 hónapos amúgy). :)
Persze mellette sok más dolgot evett, "nagyos kajákat", tehát a bébiételeket már nem főételnek kapta.
De amúgy a rendes gyümik jók, nem baj az, ha nem ezerfélét kap, csak párat, idénygyümölcsöket. Az is elegendő vitamint tartalmaz. Plusz ugye a zöldségek is ott vannak. Nem hiszem, hogy unalmas lenne.
Gondolom azon van a hangsúly hogy most nem fér hozzá annyi gyümölcshöz, mint nyáron, és a téli gyümölcsöket nem találja az anyuka elégnek.
Pedig elég az is, de az sem baj, ha bébiételt kap.
Én is adtam a kislányomnak. Nagyon szerette, és 1 éves kor után is megette valamelyiket. Persze ekkor már minden mást evett, így bőven jutott elég vitaminhoz. A legtöbb ételt otthon csináltam én is, de volt alkalom, hogy benyomott még egy-egy üveges bébiételt.
Azt nem írtam, h azért keveslem a gyümölcsöt, mert nem nagy evő, a zöldségek közül nagyon keveset eszik meg sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!