2,5 évesnek hány overált vesztek? Milyeneket? Egybe vagy
külön részest?
Figyelt kérdés
Egyberészest veszek az jó lesz a bölcsibe, de amúgy két részeset szeretnék venni. Mennyire kell vastagnak lennie? Elég egy a bölcsibe és egy itthonra ha megyünk sétálni? Vagy érdemesebb venni tartalékba még egyet, ha a bölcsibe nagyon koszos, vízes lesz és esetleg nem szárad meg másnapra? Már nem ül babakocsiba, így talán nem kell az a nagyon vastag kályhamelegnek mondott még a lábnál is polárral bélelt, jól gondolom? Nézegetem ezeket a síoverálnak mondottakat, hófogósak. Ki milyet vesz hasonló korú gyerekének?
Dehogy veszek mar ilyet, reg nem! Farmer lesz rajta, vagy kordnadrag. Alatta harisnya. Felul meg pulcsi, es kabat. Ha nagyon hideg lesz, a kabatra raveszunk egy vagany mellenyt. 2 eves, kisfiu. Te meg babacuccot miert adsz ra?
2014. szept. 15. 20:23
2/12 anonim válasza:
Sielni mentek?
2014. szept. 15. 20:27
3/12 anonim válasza:
Szerintem télre gondolt a kérdező. 2.5 évesnek én egyrészest vennék, nekünk sose volt egynél több, bár ha bölcsis lehet hogy nem árt, de akkor is elég 2.
2014. szept. 15. 20:47
4/12 anonim válasza:
Itt nálunk télen nem viszik ki a bölcsiben a gyereket, az öltöztetés miatt..
Fiamnak van sinacija, de alapvetően bélelt naci+hari/vékonyabb naci lesz a téli öltözéke.
2014. szept. 15. 21:24
5/12 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiamnak tavaly, 3 évesen, 2 overálja volt, mindkettő kétrészes. Nálunk az óvónéni mondta, hogy a kétrészes azért jobb, mert azt könnyebben fel tudja venni. Viszont gyakorlatilag csak az egyiket hordta, a második csak akkor kellett, ha az első nem száradt meg elég gyorsan mosás után, idén pedig tartok tőle, hogy már nem lesz jó rá.
2014. szept. 15. 21:27
6/12 anonim válasza:
Van mindhárom gyerekemnek 2 egyrészese és 2 db kétrészese is. Van köztük ovis és iskolás is. Jobb, ha van több,mert hóban imádnak kint hemperegni.
2014. szept. 16. 08:21
7/12 anonim válasza:
A helyedben én is kettőt vennék, egy legyen tarcsiba ha a másik nem száradna meg.
Én két részest fogok venni másfél évesemnek, az egybe részes már tavaly is macerásabb volt.
Én hóba játszásra veszek majd, ha autóval megyünk majd valahova akkor elég lesz a harisnya plusz naci kombináció, meg lesz egy téli kabátja.
2014. szept. 16. 10:49
8/12 anonim válasza:
3! éves, én bizony ráadom az overált. Abból nem lesz ki a dereka, nem megy be a hó sehol, és nem ázik át. Nem kell alá rétegesen öltöztetni. Tökre nem érdekel, hogy babás-e vagy nem, kényelmes legyen neki, és ne fázzon benne. Vettem egy jobbat, szebbet, meg majd egy kijárósat is kap, amiben nem baj, ha a latyakban hempereg.
2014. szept. 16. 13:29
9/12 anonim válasza:
4,5(!)évesemnek van egy kétrészese azt oviba fogja kapni és van egy egyrészese itthonra amiben hempereghet a hóba!
Én sem értem miért lenne ez babás cucc???Meg hogy csak sieléshez kell ilyen???Sztem nagyon is praktikus öltözet!
2014. szept. 16. 14:27
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az első válaszoló aki hülyének néz, hogy 2,5 évesnek overált akarok venni valószínű nincs gyereke vagy valami unatkozó tini, vagy öreg..... Vagy nagyon tudatlan és az ő gyereke mikor szánkózni lehetne talán csak nézheti a többieket nehogy havas, vizes legyen a ruhája.....
A többi válaszolónak köszönöm.
Egyelőre a sí fazon ami szóbajön, az annyira nem meleg. Mivel már nem ül babakocsiba így már nem vennék annyira nagyon meleget, mármint polár bélésest a lábrésznél is.
A hófogót mennyire egyszerű a csizmába tenni? Az egy plusz anyag, nem gond, hogy ott van a lábnál? Célszerű egyáltalán olyat venni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!