Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves lánygyermeknek hogyan...

4 éves lánygyermeknek hogyan rendezzük be a szobát, mit tegyünk bele? nálatok mennyi játék van elő s azok is milyeneket használ?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy ágy, s egy szekrénysor, amiben van tiszta polcos elem, amire a játékokat ki lehet rakni, van zárt ajtós a ruháknak.

Minden játéka elől van, mert ha el rakom, elfelejtődik, s nem játszik vele.

Le tudja venni a polcról, vissza rakja a helyére.

Van vagy 20 pony ház, 100pony, polly pocket babák, házak, playmobil, kirakók, társasok. Rajz tábla. Barbi ház, autó, babák

2014. júl. 17. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem ugyan fiam van,de leírom,hogy mi van a szobájában:

felnőtt méretű fenyő ágy leszerelhető leesésgátlóval

egy hatalmas szekrény,amit direkt úgy választottunk ki születése előtt,hogy amíg velünk lakik,jó lesz

egy két személyes kanapé

egy fenyő kis asztal két székkel

egy trambulin

egy polc a játékoknak.a tetején vannak a társasok,a két polc részen pedig műanyag tárolódobozokban a játékok

pont pár napja pakoltunk el egy nagy halom játékot,amivel hónapok óta nem játszott

egy éjjeliszekrény

nem zsúfolt a szobája,van jó nagy tér a játékhoz

2014. júl. 17. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:

utolsó,akkor jól értem két ágy is van plusz még hozzá trambulin??Akkor az jó nagy szoba igaz??

Bocs az offért!

2014. júl. 17. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:

igen,jól értetted

igen,elég nagy szoba,pedig panel

és egyáltalán nem zsúfolt.még egy komód is volt benne,amin volt pelenkázó feltét,nyilván azt leszedtem,amikor szobatiszta lett,de azt most áthoztam a mi szobánkba,hogy még több hely legyen

2014. júl. 17. 19:06
 5/5 sandrachnologic ***** válasza:

3,5 eves fiú szobája.

Van egy junior agy komoddal.

Egy nagyobb es egy kisebb jatektarolo szekrény. Egy kétajtós. Egy kis ulopad es két szék asztallal. Ja meg a rajztabla. 27 nm a szoba igy kozepen hatalmas tér van jatszani. 😊

2015. febr. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!