Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy éritek el, hogy...

Ti hogy éritek el, hogy elrakják a gyerekek a játékaikat?

Figyelt kérdés

2014. júl. 11. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sehogy...általában megkérem,aztán együtt pakolunk...pont ma volt ebből egy nagy vitánk,mert nem segítettem(készítettem az ebédet) ő meg csak nyafogott,hogy nem tud...3,5 éves
2014. júl. 11. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha együtt vettük elő,együtt pakolunk,különben meg muszáj neki,mert addig nem veheti elő a másikat vagy nem mehet ide vagy oda pl a mamához, 3 éves, nagyon ügyesen összepakol de persze sokszor van,hogy Ő nem tud,de másfél éve gyakorolja ezt a tevékenységet,persze akkor még együtt pakoltunk mindig, mikor hogy jön össze :)
2014. júl. 11. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

nekem egy tuti bevált módszerem van :D

oviból vettem, fiam csoportjában van magnó és van egy zene amit akkor kapcsolnak be ha pakolás van. minden gyerek ugrik és pakol, szó nélkül, nem kell kérni őket, nem kell túlkiabálni rajtuk, magnó bekapcsol és mindenki pakol...

itthoni s bevetettük ezt és működik!!! pedig szörnyen lusta a fiam ilyen téren, nem is kérem, hogy pakoljon, de ahogy bekapcsolom... :D

2014. júl. 11. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Pakold el légyszives a játékaidat!

Többnyire el is pakolja. Ha nem, akkor együtt.

2,5éves kislány.

2014. júl. 11. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Általában együtt pakolunk, és addig nem vehetnek elő új játékot, míg a többi elöl van. Ez vált be.
2014. júl. 11. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor nem akart elpakolni még segítséggel sem, akkor felvettem az egyik kedvencét és repült a kukába. Azóta mindent elpakol, pedig ennek már másfél éve, 3éves volt akkor.
2014. júl. 11. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
kb. 2,5-3 éves koráig együtt pakoltunk, nagyon élvezet a dolgot. Utána jött, hogy ugye segítesz anya korszak. Természetesen segítettem, azért csak kicsi volt még. Kb. 4 éves korától lett az, hogy légyszives pakolj össze. A nappaliba játszunk, a szobájába csak aludni jár, de a játékok is ott vannak. na szóval egyszerre max. 3 fajta játék lehet a nappaliba. De ha már nem játszik vele bele kell pakolni a dobozába, de maradhat a nappaliba. '-2x kellett neki mondanom, hogy hozom a kuka zsákot, és abba pakolok. Úgy pakol mint a kis angyal. Este szoktuk bepakolni a szobájába. DE most nyáron azt sem mindég, hiszen reggel első dolga ébredés után, hogy anya kelsz és jössz játszani? :-) A szabály ilyenkor is él, max. 3 fajta maradhat kint a nappaliba éjjelre is, szigorúan a dobozába.
2014. júl. 11. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
ugyhogy ha nem pakolta el játékát akkor eldugtam és nem is kapta vissza adig amig megnem ígérte hogy máskor el teszi amivel már nem játszik .
2014. júl. 12. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!