Tudnátok ötleteket adni mit lehet csinálni egy 1. osztályos kislánnyal? (jó idő ill. rossz idő esetén)
16 éves lány vagyok és az unokatestvérem rám bízná a kisgyerekét (most lesz 2.osztályos) amikor senki nem tudna rá vigyázni, mert mindenki dolgozna.
Beszédes, aktív kislány , múltkor például tollasoztunk nagyon jól játszott :) , de úgy gondolom mindig tollasozni unalmas lehet és ha rossz idő lenne akkor pedig kivitelezhetetlen is.
Nekem eddig ezek jutottak eszembe: - tollas -sétálni menni -rajzolni, színezni -mesét nézni -kutyát sétáltatni
-süteményt sütni -hajtogatni papírból, vagy valami kézműves dolgot készíteni az anyukájának.
Várom az ötleteiteket / Ötleteiket :)
Lehet társasozni. Malom, ki nevet a végén. A barkóba is jó játék lehet unalmas időkre, ha beszédes, akkor jó lehet a "látok egy.." játék is.
Ha olyan, akkor lehet vele kreatívkodni, fakanál babát gyártani, hasonlók.
ki nevet a végén -
Látok egy - játékokat elmagyaráznád :)
Még nem vigyáztam sosem kisgyerekre :)
4-es ezek is szuper ötletek... hmm só-liszt gyurma eszembe sem jutott volna :)- és akkor még ki is lehet festeni temperával.
Játszótér nincs a közelben sajnos :)
De az udvar hatalmas, esetleg még bújócska.
Most olyan változékony az időjárás, sajnos a medencét felállítani nem igazán tudtuk ez miatt... pedig jó lett volna az is még.
De hosszú a nyár, remélem lesz is sok napsütéses idő és akkor még a medence is szóba jöhet.
Még nem vigyáztam rá, csak amikor eljöttek hozzánk akkor tollasoztunk. :)
-inkáb csinálj a barátoddal,vagy valakivel te is gyereket!- Inkább nem :D Ha nem haragszol.
Strandra szerintem inkább anyukájával menjen, annyira nem érzem , hogy felelősségtudatos lennék egy kisgyerekkel szemben.
De a jégkrém EGY jó ötlet, és akkor már lehetne házi is.
Köszönöm, ez egy hasznos tanács :)
Esetleg még lenne valami ötleted, tanácsod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!