Szobatisztaságra szoktatás egy berögzült rossz emlék után?
nálunk is volt ilyen időszak, ezen minden gyerek átesik, perpatvar, lelki sérülés nélkül is sajnos :(
én a helyedben a következőt tenném:
reggel döbbenten előadod a lányodnak, hogy elfogyott a pelenka, viszont csak holnap lesz nyitva a bolt, 1db van, azt este megkapja.
add rá a kisbugyit és hagyd békén. majd összepisili magát párszor és pont ez lenne szerintem a lényeg, hogy lássa, nem fáj ha nem a pelusba pisil. ha ez célba ér akkor meg lehet szépen kérni, hogy próbáljon felülni a wc-re mikor pisil, akkor nem kéne a szép bugyiját levenni, stb.
enyém egyébként az első 2 hétben a zuhanytálcába pisilt, esetleg ha nem ráz ki a hideg, 1x-2x a kád oldalára ülve is pisilhet, az kevésbé ijesztő mint a wc, na meg egy kedveltebb, ismertebb hely neki
Köszönöm a hozzászólásokat! 3-as válaszolónak meg külön köszi, jó ötletnek tartom, holnap reggel ezzel fogok indítani! :-)
Úgy éreztem, hogy már mindent kipróbáltam, de persze mások szemszögéből nézve úgy néz ki, hogy korántsem, ezért örülök, hogy hallom a többiek véleményét :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!