Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekkori emlék? Mi baja...

Gyerekkori emlék? Mi baja volt a tanító néninek?

Figyelt kérdés
Amikor első osztályos voltam, a tesó ötödikbe ment. Ha találkoztunk a folyosón, udvaron mindig megöleltük egymást és puszit is adtunk egymásnak. Egyik nap a tanító néni oda hívott és adott egy borítékot a kezembe, hogy vigyem el az anyukámnak. Mikor haza vittem, Anya azt mondta, hogy a tanító néni behívatta másnapra. Másnap este, aggódva vártam hogy vajon mi lehet a baj. Anya mondta, hogy a tanító néni azt kérdezte, hogy tud-e arról, hogy a suliban, ha találkoztok megölelitek egymást. Anya mondta, hogy igen, tud róla, itthon is ezt csinálják, mondta. Azt is mondta a tanító néninek, hogyha legközelebb ilyen problémája lenne akkor inkább hívjon fel, mert ő egy egyedülálló anyuka és erre nincs ideje. (Hát lehet ezt nem kellett volna mondania.) Azóta többször eszembe jutott, miért mószerolt be az anyámnál a tanító néni? Mi volt a szándéka? Esetleg irigy volt? Vagy azt hitte, hogy gyereket fogunk csinálni a tesómmal? Bár 6 és 10 éves nem hinném, hogy tudna. Kicsit gonosznak éreztem akkor ezt, már akkor is amikor a borítékot sunyin oda adta.

2013. júl. 23. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ennyi alapján a tanító néni csak nem normális...
2013. júl. 23. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyukám mesélte,hogy amikor oviba felkerultem (én 2,5 és a bátyám 5 éves volt) minden találkozásnál megoleltuk egymást és sírtunk egyutt :) En nem emlékszem rá, de anyukám igen. Nem értem, hogy mi ezzel a baj, ha a testvérek megolelik és megpuszilják egymást?! Vagy már most a gyulolkozésre kellene tanítani a testvéreket.

2,5 éves kislány anyukája

2013. júl. 24. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A hiba a tanítónéniben lehetett. Talán ő más neveltetést kapott, vagy gyerekként bántalmazták, netán molesztálta a tesója. Sosem tudhatod, milyen emberi tragédiák húzódnak meg az ilyenek hátterében. Ismerek olyan nőt, aki a szextől irtózik pusztán azért, mert kisgyermekként többször is látta a szüleit szeretkezni (kicsi, egy szobás lakásban laktak).

Szóval sok ember cipel magával mindenféle sérelmeket, és ami az egyiknek normális, a másiknak korántsem az.

2013. júl. 25. 23:14
 4/4 anonim válasza:

Köztem és a húgom között 9 év van (én is lány vagyok).

Mikor elsős lett, gyakran én mentem érte, és mikor odaértem, odaszaldt, megölelt engem.

Úgy félév tájékán a napközis tanárnő anyukánkkal és apukánkkal is külön beszélt, hogy erről le kéne szoktatni...

Én sem értem, hogy mi a baj ezzel, szerintem teljesen normális, inkább örülni kéne, ha a testvérek így szeretik egymást.

2013. aug. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!