Gyerekkori emlék? Mi baja volt a tanító néninek?
Nekem anyukám mesélte,hogy amikor oviba felkerultem (én 2,5 és a bátyám 5 éves volt) minden találkozásnál megoleltuk egymást és sírtunk egyutt :) En nem emlékszem rá, de anyukám igen. Nem értem, hogy mi ezzel a baj, ha a testvérek megolelik és megpuszilják egymást?! Vagy már most a gyulolkozésre kellene tanítani a testvéreket.
2,5 éves kislány anyukája
A hiba a tanítónéniben lehetett. Talán ő más neveltetést kapott, vagy gyerekként bántalmazták, netán molesztálta a tesója. Sosem tudhatod, milyen emberi tragédiák húzódnak meg az ilyenek hátterében. Ismerek olyan nőt, aki a szextől irtózik pusztán azért, mert kisgyermekként többször is látta a szüleit szeretkezni (kicsi, egy szobás lakásban laktak).
Szóval sok ember cipel magával mindenféle sérelmeket, és ami az egyiknek normális, a másiknak korántsem az.
Köztem és a húgom között 9 év van (én is lány vagyok).
Mikor elsős lett, gyakran én mentem érte, és mikor odaértem, odaszaldt, megölelt engem.
Úgy félév tájékán a napközis tanárnő anyukánkkal és apukánkkal is külön beszélt, hogy erről le kéne szoktatni...
Én sem értem, hogy mi a baj ezzel, szerintem teljesen normális, inkább örülni kéne, ha a testvérek így szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!