Aki sok halat eszik, milyeneket vesztek, hol és miket csináltok belőle?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 13:42
2/4 anonim válasza:
Sokféle halat szoktam venni, attól függ, hogy mikor minek van a szezonja.
Elkészíteni pedig ezerféleképpen lehet, nézd meg a www.mindmegette.hu -n!
Vagy elég, ha a google-ba beírod, hogy "halreceptek", aztán uccu neki, egészségedre!
3/4 anonim válasza:
Apukám rengeteg halat fog , szóval nekem tele a hűtő. Az apróhalat mindig sütöm, pl kárász ,keszeg, törpeharcsa. Pontyot rántani és halászlének, harcsát szintén. Kecsegét lisztben forgatva hirtelen kisütöm, a busát zöldségesen. Harcsát lehet még paprikásnak túrós csuszával. Süllő ritkán van az asztalon, annak megadom a módját, kemencében sütöm héjában sült krumplival. Ha tengeri hal, akkor tilápia, pangasius hekk, rántani szoktam őket , vagy tengeri cuccokkal együtt paela lesz belőle.
4/4 anonim válasza:
Én fagyasztott tengeri halat szoktam venni.
Kedvenc receptem hogy a halat alufóliára ráfektetem. Rakok rá pici olajat, sót, borsot, citrom vagy kakukkfüvet, vagy ha olyanom van egy szelet bacont és belecsavarom az alufóliába, aztán 15 percre beteszem a sütőbe. Semmi macera és nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!