Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináltok a maradék...

Mit csináltok a maradék pörköltből?

Figyelt kérdés

Már kétszer ettünk belőle, és elég volt, így szeretném megcsinálni valaminek. Gulyást nem tudok, mert nincs itthon zöldség, szóval valami sütőben süthető krumplis, sajtos dologra gondoltam, de nem akarok csak úgy mindent összerakni. Nincs valakinek valami bevált ötlete?

Az itt lévő kérdéseket is megnéztem, de mindenképp valami krumplis vonalon szeretnék maradni, az ilyen rizseshús, vagy tésztás, vagy káposztás dolgokat most nem tudok kihozni belőle.

2011. aug. 2. 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mehet a fagyasztóba.

Nálunk sosem marad,egy hétig is ennénk ha maradna,annyira szeretjük.Egyszer krumplival,majd tésztával,vagy simán kenyérrel esszük.

2011. aug. 2. 13:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Brassóit mondjuk.
2011. aug. 2. 13:57
 3/13 jjoker76 válasza:
add nekem
2011. aug. 2. 13:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Kis tejföl a szaftba és a húsra,utóbbit kicsit megszakkogatni,és remek hortobágyi húsos palacsinta...

de lehet belőle gulyás is,akkor egy kis víz,meg egy kis burgonya...

2011. aug. 2. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Hortobágyi húsos palacsinta

Igaz, hogy nem krumplis, de nem is rizses-tésztás-káposztás dolog :)

De eszembe jutott most a töltött krumpli is, abba is darált pörkölt kell.

2011. aug. 2. 14:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát krumplisat nem tudok, de pl a Hortobágyi palacsintát nem szereted. Nálunk az készül belőle, esetleg pásztortarhonyába keverem.
2011. aug. 2. 14:01
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
nálunk ha marad odaadjuk a kutyának
2011. aug. 2. 14:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Kutya van, de nekünk is ennünk kellene valamit. :-)

Megmondom őszintén sosem ettem még hortobágyi palacsintát, lehet hogy most kellene kipróbálni. Ez jó ötlet.

És a töltött krumplit hogy készítitek? Simán le kell darálni a pörköltöt és kész?

2011. aug. 2. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Kiveszed a szaftból a húst és felöntöd vízzel, majd felfőzöd és krumplit darabolsz bele, majd ha a krumpli megfőtt mehet vissza a husi, hogy jól átmelegedjen. Ehetitek hosszú lével is, de röviddel is
2011. aug. 2. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát én kísérleteznék :)

1.) Ha ledarálod, akkor már végeláthatatlan a megoldások sora.

2.) Kikaparod a krumpli belsejét és ezzel a ledarált masszával megtöltöd, majd letakarva sütöd és sajtot a tetejére. Biztos nem lehet rossz.

3.) Paprikás krumplit is próbáltam már pöri alappal főzni.

4.) Egy tűzálló tál aljába krumpli majd a pöri és ismét krumpli, sajt vagy tejföl a tetejére esetleg egyéb zöldség

2011. aug. 2. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!