Mennyi idősen célszerű külön szobába költöztetni a testvéreket?
Figyelt kérdés
Még csak egy gyerek van, de éppen tervezzük a lakásvásárlást és felújítást. Szeretnénk mégegy gyereket, olyan 4-5 év korkülönbséggel. Ha a kisebbik is megszületik, eleinte a mi szobánkban lenne, de fél évesen szeretnénk, ha már nem ott aludna. Akkor tegyük egy szobába a naggyal, vagy ne? És ha igen, akkor mennyi idős korukig jó, ha egy szobában vannak, és mikortól jobb, ha külön vannak? Ha külön kell őket tennünk, akkor az azt jelenti, hogy nekünk megszűnik a hálószoba, és a nappaliban kell aludnunk, ami éppen nem baj, csak tudni szeretném, hogy mik az előnyei és a hátrányai annak, ha a testvérek közös szobában alszanak.2008. aug. 8. 11:26
1/2 anonim válasza:
Szia!Nekem öt éves lesz a fiam, most fog születni a kistesó.Most pillanatnyilag egy szobában lesznek, nagytesó kérésére, de mivel mi is építkazünk, ott már külön szobába mennek.Mondjuk a kicsi lány lesz.De szerintem 6 éves korban már amúgy is igénylik, hogy legyen egy kis saját kuckójuk, ami csak az övüké
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem két kisfiam van a kicsi 6 hónapos a nagy 4 éves. Kezdettől fogva együtt külön szobában vannak. Vagyis van nekik kettejüknek egy szobája. Mivel fiúk ráérnek kb a nagy 10-12 éves korában külön költözni. Ha nem azonos neműek ez valószínű előbb következik be. Tehát szerintem gyereke válogatja. Én a húgommal 13 éves koromig laktam egy szobában. köztünk 5 év a korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!