Bölcsődében járattatok testvéreket egy csoportba? Mik a tapasztalatok?
Gyerekeim egy csoportba járnak,11 hó a különbség köztük. Őket már együtt is szoktattam be szeptemberben,lányom akkor volt 16 hónapos.
Nálunk kifejezetten javasolták ,hogy egy csoportban legyenek. Nem csak egymással játszanak, a többiekkel is.
Szia!
Szerinte ez attól is függ, hogy mekkorák járnak a csoportba. Ha csupa "nagy" van együtt, akkor nem tartom jó ötletnek, hogy a kicsi odamenjen, viszont ha vegyes csoport, akkor szerintem jobb, ha a testvérével lehet. Amúgy a nagyobb egy idő után úgyis oviba megy, és akkor meg már a kicsinek is lesznek barátai... (így meg könnyebben beszokna, megkönnyítené neki azt az időszakot)
Amúgy hogyhogy csak az egyik gyerek kezdett el bölcsibe járni?
50 évvel ezelőtt apukám és a nagybátyám egy csoportba járt a nagymamám szerint és apukám (az idősebb) hősiesen védelmezte mindig a kicsit.
...kár, hogy harminc éve nem állnak szóba egymással...
Amúgy az engem is érdekelne, hogy hogyan vették fel a nagyot, ha te közben otthon voltál a kicsivel. Azt hittem ilyen ebben az országban nincs, annyira telítettek a bölcsik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!