10-12 évesen túl késő külön szobába költöztetni a testvéreket? Te mikor költöztetted szét őket?
Saját szobájuk van, nem velünk alszanak.
4 éves fiú, 2 éves kislány
5 és 7 évesek voltak, maikor szétköltöztettük őket, mert akkor lett rá lehetőségünk (elköltöztünk). Addig egy szobában voltak.
De mondjuk én és a bátyám nagyon sokáig voltunk egy szobában, mert a szüleimnek sem volt több szobás lakásuk. Én 11, bátyám 18 volt, amikor külön szobák lett! Nem lett semmi bajunk tőle, hogy ilyen sokáig együtt voltunk. :)
Szerintem késő.
Van egy 3 éves lányom és egy 5 hós fiam,a kezdetektől külön szobában vannak.
Mi 4-en vagyunk testvérek,én vagyok a legfiatalabb. Az legkisebb tesómmal (Ő fiú,5 év van köztünk) egészen 16 éves koromig voltam egy szobában. Egyikünknek sem volt gond,hogy addig nem lehetett saját szobánk. Jókat hülyültünk :)!
A szomszédunkban fiú-lány felállás van,Ők is egy szobában vannak a mai napig,16-18 évesek.
Nővérem gyerekei (4-en vannak,a 3. lány) kb 9-10 évesen kapta meg a saját szobáját-addigra sikerült rendbe tenni,de a kislány szívesebben alszik a fiúknál. Gondolom egyedül érzi magát...
Nálunk eddig 2 kislány van,ők egy szobában maradnak. Ha a 3. is lány lesz,akkor ő is megy a nővérükhöz ha eléri azt a kort.Ha fiú,akkor lesz egy kis rendezkedés,hogy a fiú külön legyen a csajoktól 1-2 éves korába-vagy ahogy megérik rá.
A szolid véleményem az,hogy ha valaki nem teheti meg,hogy külön legyenek a külön nemű gyerekek,azok ne tegyék magukat ki az anyagi csődnek,csak azért,hogy külön szobába legyenek a külön nemű gyermekei. Aki viszont "könnyedén" meg tudja oldani,az külön teheti a gyerekeket.
Üdv: 2gyerkőcös,29 heteske
Nem hiszem, hogy késő lenne, de ez leginkább tőlük függ.
Én pont 12 éves koromig voltam egy szobában az akkor 9 éves öcsémmel. Na akkor már nálunk állt a bál, ezért akkor lettünk szétköltöztetve, de addig tök jól elvoltunk együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!