Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10-12 évesen túl késő külön...

10-12 évesen túl késő külön szobába költöztetni a testvéreket? Te mikor költöztetted szét őket?

Figyelt kérdés

Saját szobájuk van, nem velünk alszanak.

4 éves fiú, 2 éves kislány

2011. júl. 1. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Késő igen,főleg,hogy ellenkező neműek. Szerintem 8-9 a max.
2011. júl. 1. 12:15
 2/9 anonim válasza:
És is így gondolnán én most 12 vagyok és nem örülnék ha egy nálam 2 évvel kisebb gyerekkel(sőt lánnyal) kéne egy szobában lennem, most már én is kezdem felfogni a dolgokat és elég kínos lenne. én 6-7-8-at mondanék 12/f
2011. júl. 1. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

5 és 7 évesek voltak, maikor szétköltöztettük őket, mert akkor lett rá lehetőségünk (elköltöztünk). Addig egy szobában voltak.

De mondjuk én és a bátyám nagyon sokáig voltunk egy szobában, mert a szüleimnek sem volt több szobás lakásuk. Én 11, bátyám 18 volt, amikor külön szobák lett! Nem lett semmi bajunk tőle, hogy ilyen sokáig együtt voltunk. :)

2011. júl. 1. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem késő.

Van egy 3 éves lányom és egy 5 hós fiam,a kezdetektől külön szobában vannak.

2011. júl. 1. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
12-13 éves koromtól lett "külön" szobám. Addig 1 szobában voltam 2 bátyámmal. Mivel a 2. szobából nyílt a közös szobánk,(ahol anyáék aludtak) így szekrényekkel lett nekem lerekesztve egy külön kis rész.Anyáék meg megcsinálták maguknak a kamrát szobának. Nem volt nagy helyem, befért egy ágy, íróasztal, 1 komód. De az enyém volt. Én kértem már ekkor a külön szobát, már zavart addig nem. Nagyon jól elvoltunk.
2011. júl. 1. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Különböző neműeknél szerintem is késő, de azért nagyon sokan csak felnőnek úgy, hogy végig egy szobában vannak. Ha van rá lehetőség, akkor már a kezdetektől jó őket külön altatni (mi is így csináltuk), de ha nincs, akkor csak emiatt nem vehettek új lakást, ha nem fér bele a keretbe.
2011. júl. 1. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi 4-en vagyunk testvérek,én vagyok a legfiatalabb. Az legkisebb tesómmal (Ő fiú,5 év van köztünk) egészen 16 éves koromig voltam egy szobában. Egyikünknek sem volt gond,hogy addig nem lehetett saját szobánk. Jókat hülyültünk :)!

A szomszédunkban fiú-lány felállás van,Ők is egy szobában vannak a mai napig,16-18 évesek.

Nővérem gyerekei (4-en vannak,a 3. lány) kb 9-10 évesen kapta meg a saját szobáját-addigra sikerült rendbe tenni,de a kislány szívesebben alszik a fiúknál. Gondolom egyedül érzi magát...

Nálunk eddig 2 kislány van,ők egy szobában maradnak. Ha a 3. is lány lesz,akkor ő is megy a nővérükhöz ha eléri azt a kort.Ha fiú,akkor lesz egy kis rendezkedés,hogy a fiú külön legyen a csajoktól 1-2 éves korába-vagy ahogy megérik rá.

A szolid véleményem az,hogy ha valaki nem teheti meg,hogy külön legyenek a külön nemű gyerekek,azok ne tegyék magukat ki az anyagi csődnek,csak azért,hogy külön szobába legyenek a külön nemű gyermekei. Aki viszont "könnyedén" meg tudja oldani,az külön teheti a gyerekeket.

Üdv: 2gyerkőcös,29 heteske

2011. júl. 1. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy késő lenne, de ez leginkább tőlük függ.

Én pont 12 éves koromig voltam egy szobában az akkor 9 éves öcsémmel. Na akkor már nálunk állt a bál, ezért akkor lettünk szétköltöztetve, de addig tök jól elvoltunk együtt is.

2011. júl. 1. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szívesen vannak egy szobába, akkor hagyd, amíg nekik ez nem kellemetlen. Majd ők szólnak, ha valamelyiküket ez zavarja. Nincs ebben semmi rossz. Az emberek felfogásával van baj, mert minden ártatlan dologban a szexualitást látják.
2011. júl. 2. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!