Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ellenkező nemű testvéreket...

Ellenkező nemű testvéreket mikor célszerű külön szobába költöztetni?

Figyelt kérdés
két és fél év van közöttük
2010. ápr. 20. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem talán olyan iskolakezdés körül legkésőbb.
2010. ápr. 20. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Köztünk az öcsémmel 4 év van. Amikor 12 éves voltam, akkor költöztünk nagyobb lakásba és lett külön szobánk, az elején annyira utáltam egyedül aludni, hogy nagyon sokszor az ő szobájában aludtam fotelágyon :) Úgyhogy mi jól elvoltunk együtt.

Szerintem a legkésőbbi időpont, amikor a nagyobbik el kezd serdülni, vagy barátja/barátnője lesz.

27/N 1,5 éves kislány anyukája

2010. ápr. 20. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

1,5 év van a bátyám és köztem. Csak egy 1,5 szobás lakásunk volt, 13 voltam, amikor nagyobba költöztünk. Szerintem, ha van annyi szobátok, hogy akár külön is tudnak lenni, akkor bízd rájuk, mikor szeretnék, ha meg nagyobba kell költöznötök ehhez, akkor az általános iskola "felsős" részében ráértek. Persze ez attól is függ, hogy ők hogy jönnek ki egymással.

Az én fiam 1,5 éves, remélem kislány lesz a második, de kicsit félek, mert egy 2 szobás lakásban élünk és egyenlőre nem látok reményt a továbbköltözésre.

26L

2010. ápr. 20. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Köztünk öcsémmel 2,5 év van, és én 12 voltam, amikor külön szobát kaptunk. Szerintem jó volt úgy.
2010. ápr. 20. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Minket iskolakezdéskor raktak külön. A bátyám 7, én 6 éves voltam.
2010. ápr. 21. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:

12 voltam, amikor szétmentünk az öcsémmel.

Szerintem pont jókor.

2010. ápr. 23. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:
a gyerekek azonos neműek, de majdnem 9 év van közöttük. A nagyobb szó szerint könyörgött, hogy egy szobában lakjanak. Nálunk ez jött be. Ha jönnek a barátnői ittalvósra, akkor a kicsi -meg egy sereg játék vele együtt-jön a nagyágyba vendégségbe :)
2010. ápr. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!