Csak én járok idegbetegként sétálni, vagy más is hasonló helyzetben van?
2 éves lesz a lányom, nemrég kezdődött nála a dackorszak, bár nem durva szerencsére.
Otthon nincs is vele különösebb baj, viszont az utcán minden alkalommal előfordul, hogy már csak azért sem akar jönni, leáll szöszmötölni, vagy földbe gyökerezett lábbal áll és röhög rajtam mikor hívom, vagy direkt elindul a másik irányba.
Otthon teljesen jól elvagyunk, a lépcsőházban és az utcán meg rengetegszer kell erélyesen rászólnom, sokszor már baromira ideges vagyok miatta és közben ég a fejem, hogy a szomszédok, környékbeliek engem csak ilyen idegbetegen látnak/hallanak.
Tudom, hogy ez életkori sajátosság, de egyedül nevelem segítség nélkül és már iszonyatosan unom ezt a csigalassúság tempójú életmódot.
Tényleg idegbeteg lennék, vagy más anyukák is éreznek hasonlóképp?
Sose látok magam körül hasonlóan kiabáló anyukát, csak magamat :(
Mert biztos messze lakunk egymástól.:))
Én is idegbeteg vagyok amikor 3 éves ikrekkel "sétálok". Csak én az ellenkezőjéért. Rohannak, előreszaladnak, ezerrel tekerik a bicajt, én meg ordítozok utánnuk, és közben a frász kerülget.
Mit nem adnék ha néha szöszmötölnének....:)
Itt nincs futtató, van ellenben mező a közelben, csak míg oda eljutni nekem 6-7 perc, addig vele egy évezred.
Boltba, postára elindulni meg kész rémálom, viszont ha nem engedem, hogy a saját lábán jöjjön, akkor meg sosem fárad el, meg úgy neki sem olyan érdekes.
Nekem a nagyobb az pelenkás korától fogva példaértékűen közlekedett. Semmi hiszti pedig nem volt egyszerű természet, fel sem merült, hogy ha átmegyünk az úton akkor ő nem száll le a motorról és nem fogja a kezem. Mint a kisangyal, kérni se kellett soha. El is voltam telve, hogy na igen, éééén aztán tudok gyereket nevelni, bezzeg mások....
Fel se merült bennem, hogy a kicsivel aki már a babakocsiban látta maga előtt a jó példát majd másképp lesz. Na ahogy kiszabadult a babakocsiból mint a süket kerge kecske megvadult. Az addig szépen sétáló kislány a zebra közepén kapott földön fetrengős hisztirohamot és alig bírtam felvakarni egyik kezemben a kismotorral, másikban a bevásárlószatyorral, közben persze váltott a lámpa, hogy majd 2x2 sávban meginduljanak az autók. Egy gyomorgörcs volt bárhová is menni vele mert mindig balhés üvöltős műsort adtunk. Vagy a gyerek üvöltött vagy én, vagy mind a ketten. Könyörögni kellett hogy megfogja a kezem ha átmegyünk az úton, de mire átértünk abból is hisztis tekergés lett, mintha egy vergődő óriáspolippal birkóztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!