Unalmában (? ) kárt okoz a testében 3,5évesen, valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
3,5éves kislányom 2éves korában elváltunk és testvére született akkor.Kapcsolat apukával jó,tesóféltékenység volt,van,valahol ez normális.1hónapja talán az ovis alvás alatt foggal kiharapott a körméből a körömágynál 2réteget,most az apás 1hét alatt le is tépte,bekötötték,mára megkezdte egy másik körmét.Alvásidőben csinálja,napközben most épp maxfigyelmet kap,mert a Kicsit apa nem vitte.Fáj amikor csinálja de csinálja! Nem tudja megmagyarázni miért,szerinte nem fél alváskor,napközben vidám,kiegyensúlyozott,aludni nehezen alszik el,pörög.Egyrészt probléma a lelki vonulata,amint tudom viszem szakemberhez, másrészt mit tegyek a körmével? Szabadon van 9,már megkezdett egy újat,alváshoz kössem be mind? Azzal azt érné el h még több figyelmet kap míg kötözgetjük.Tanácstalan és nagyon szomorú vagyok:-(2014. aug. 8. 08:20
1/6 anonim válasza:
Minél hamarabb szakember. Bántja magát valamiért. Több figyelmet akar.
2/6 anonim válasza:
"Azzal azt érné el h még több figyelmet kap míg kötözgetjük." Bizony soksok figyelemre és szeretgetésre van szüksége most. De ezt a szakember is el fogja mondani.
3/6 anonim válasza:
Én bekötözném mindet és közben mondanám neki hogy én így is nagyon szeretem de ezt meg kell mutatni majd pár orvosnak. És elvinném szakemberhez, valószínűleg lelki okai vannak.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a figyelmet sajnálom tőle,csak nem szeretném hogy összekapcsolja azzal hogy ha bántom magam,anya többet figyel rám,ezért bántom magam...
2014. aug. 8. 09:14
5/6 anonim válasza:
esetleg ott ülni vele amíg elalszik?
6/6 anonim válasza:
Igazad van, könnyen összekapcsolhatja a kettőt, nagyon nehéz kérdés hogy mit kellene mondani/tenni ilyen helyzetben, tényleg csak szakember adhat helyes tanácsot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!