Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Visszatetsző ha valaki örökbef...

Visszatetsző ha valaki örökbefogadott gyerekével dicsekszik folyton a facebookon?

Figyelt kérdés
Mármint képeket tesz fel róla hetente.
2014. aug. 17. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

érdekes dolog ez

Én 8 éves voltam mikor örökbe fogadtak és anyum közvetlen családjában volt olyan aki belekötött emiatt h "jó dolgában nem tudja mit csinál".. (értve ezt arra h magához vett).

ennek 17 éve és mostmár mindenki szemében olyanok vagyunk mintha ő lenne a vérszerinti anyum. Természetesen mi is így érezzük. Semmi különbség nincs.

Szóval a rosszindulatú, irigy emberekkel nem kell foglalkozni :) Sok boldogságot a gyerkőchöz! ..(nem tudom mekkora)

2014. aug. 17. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az miben másabb, hogy ő mondjuk feltesz képet a csajáról/pasijáról, szüleiről, haverjairól?????

Az a gyerek már hozzátok tartozik, SŐT a csalásotok része.

Nekem inkább az lenne furcsa, ha nem.tennéd, hanem "rejtegetnéd".

2014. aug. 17. 17:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Az illető maga is termékenységi problémával küzd és azt mondja számára nem alternatíva az örökbefogadás, állítólag rendkívül zavaró neki, hogy én túlontúl boldog vagyok a kisfiammal aki már 9 éves.

És állítólag abszolút negatív példa vagyok, mert nem sikerültek a lombikjaim... de hiszen azok már annyira régen voltak és mára már semmi jelentőségük.

2014. aug. 17. 17:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak az fogadjon örökbe gyereket, aki 100 %-ig a sajátjának bírja tekinteni. Aki nem, az ne tegye.

A lombik pedig nem mindenható. Sajnos az ismerettségi körömben sok olyan pár van, akinek nem lehetett gyereke. Legalább annyinak nem sikerült a lombik, mint akinek igen. Van akinél működik, van akinél nem. A tesómék is így jártak, ő konkrétan megmondta, hogy nem nevelné más ember gyerekét, akkor inkább maradnak gyermek nélkül. Rendben van, ezt is el kell fogadni. Meg azt is, ha valakinek nem számít, hogy vér szerinti gyermeke, vagy sem.

Szerintem az ismerősöd simán csak irigy rád, mivel ő vagy a párja esetleg nem merte meghozni ezt a döntést. Pl. nem vagyok benne biztos, hogy a tesóm felesége is úgy gondolja, hogy nem nevelné más gyerekét, de ebben nem tudtak megegyezni. Na, ő tipikusan az az ember, aki emiatt beszólogatna másoknak, az biztos.

2014. aug. 17. 22:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Én ezt a "kedves" ismeröst már törölném is az ismeröseim közül, mert egy irigy bunkó.
2014. aug. 17. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Ilyen a facebook. Ha feltöltesz valamit, amit bárki láthat, ki vagy téve ennek. Ezt fogadd el, és ezzel együtt használd. Nem kell törődni mindenki véleményével, gondolom, nem ez az általános vélekedés rólad.

Én egyébként nem igazán értem a kérdést. Nekem pl. nem tetszik az sem, ha mindenről posztolnak, ami történik velük, mert kit érdekel, mit evett reggelire...

De az ember a gyerekéről nyilván tölt fel képeket, ez teljesen normális, mondjuk nem százat naponta... Az örökbefogadás meg azt jelenti nálam, hogy nincs különbség, saját gyereknek számít. Gratulálok hozzá, és nagyon jó, hogy ennyire szereted őt. :)

2014. aug. 18. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!