Csak az én gyerekem "problémamentes", vagy azért van még hasonló?
A lányom most lesz 3,5 éves, rendkívül jó természetű gyerek. Nem mondom, hogy nincsenek hisztik, vagy jelenetek, de korántsem mindennaposak, és elviselhetőek.
A bölcsiben (most megy majd oviba) is mindig csak jót mondanak róla.
A környezetünkben elég sok egészen más természetű gyerek van, nem tudom, mennyire általános ez a nyugis természet? :)
Nem olvastam vegig a valaszokat. Valahol ott akadtam el, hogy a lanyokkal konnyebb. Nekem lanyom van. Nem konnyu termeszetu, mint itt a lgetobb valaszolonak. En sem voltam egy konnyu eset, pedig anyamek nem vegeztek rossz munkat! Az eletben jutottam is valamire.
Szerintem ezt a kerdest 20 ev mulva kellene feltenni ;) Hogy melyik kicsibol mi lett ;) Es nem azt ertem ezalatt, hogy semmire nem viszi, vagy miniszter lesz (mondjuk akkor az is semmire vitte :P ) hanem inkabb arra, hogy MILYEN IRANYBA indult el. Mert minden ember mas. Mas temperamentummal. En nevelem a lanyom. Meg 2 eves sincs, de irto hisztis" Es hol van eg a dackorszak. Igen, en vagyok az akinek a gyereke a foldhoz fogja magat verni a boltban (gondolom ez var rank) akkor sem fogja megkapni amit akar! Most is ez van! SEMMIRE nem megy a hisztijeivel, de csak nyomatja. Es igen neveles is...20%-ban.
Na most vegig olvastam. A 27-es valaszoloval egyet ertek. Nagyon elteroek alaptermeszetuket illetoen a kicsik. Erre jon ra a neveles. Csakhogy egy kis Tornadoval ugyanazt az eredmenyt elerni, amit egy "nyugodt termeszetu" vagy egy "rendkivul jo termeszetu" gyereknel az nem ugyanaz a bele fektetett energia. Es valszeg soha nem is lesz az ovonenik kedvence ;) Mint ahogy en sem voltam ;)
(utolso voltam)
JA, es meg fiu lany osszehasonlitasra: lehet en is hulyet kapnek, ha fiam lenne ;) Az akarotassag megvan, de ezt tudom kezelni tettlegesseg nelkul. ;) De hogy a kisfiuk (2 eves) odajon, se szo se beszed es belemar a kislanyom arcaba, vagy meg sem erkezunk, odajon, es felloki a lanyom. En hulyet kapnek az anyuka helyeben :) Es latom, hogy anyuka elviszi a kisfiut felre vonul, es beszel neki, buntiben van stb. Es latom, hogy a kisfiu mint valami hiena nezi a lanyom, ahogy kijon a buntibol kapna el megint :D 17 honapos lanykarol beszelunk ;) Szoval en ezektol inkabb hulyet kapnek, mint a bolt hisztitol ;)
Az én lányomnak is volt földön fetrengős korszaka, de az másfél évesen volt, és szerencsére hamar le is szokott róla. :)
Mostanában is vannak dacos pillanatai, tegnap például épp rossz napja volt. De alapjáraton jó természete van. Barátnőmnek szintén kislánya van, ő is elég jó természetű, bár sokkal akaratosabb az én lányomnál. De a bölcsis csapatban van pár gyerek, akik brutális módon akaratosak és hisztisek. Sokszor látom, hogy az egyik kisfiú pl megüti az anyukáját...
Nemrég nyaralni oltunk, ott is összetalálkoztunk 2 hasonló korú kisgyerekkel. Az egyik egy kislány volt, aki mindenért hisztizett, vagy ha épp nem, akkor püfölte az én lányomat. Rúgta, ütötte, elvette a játékát. Nem volt egyszerű ő sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!