Ha a gyereket érintő orvosi vizsgálat során fölteszik azt a kérdést. Hogy problémamentes várandósság volt-e, és a te rászedről nem, de végül a gyerek egészségesen jött világra, mi az, amit fel kell sorolni, és mi az, amt nem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 21:35
1/12 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, túl hosszúnak találták a mondatot...
2014. júl. 19. 21:37
2/12 anonim válasza:
Én felsorolnám minden nyomoromat, és majd eldöntik, hogy nekik ebből mi a fontos.
3/12 anonim válasza:
Pl cukorterhelésed eredményével volt-e gond. Vagy volt-e visszatatásod esetleg időelőtt születt-e.Vagy volt-e terhességi toxémiád.. stb
4/12 anonim válasza:
a problémamentesség alatt nem a személyes problémáidat értik, hanem orvosilag
5/12 anonim válasza:
Az hogy fájt a hátad, vizesedett a lábad, kemény esett a hasad, normális, ezeket nem kell felsorolni, csak mondjuk azt hogy magas lett valami érték s magzat víz vizsgálatra küldtek, vagy terhességi cukrod volt, magas vérnyomás.
6/12 A kérdező kommentje:
22.11-es, ezen jót nevettem :)
2014. júl. 19. 22:21
7/12 anonim válasza:
22:11 vagyok
már értem, hogy értetted a kérdést, csak hirtelen a gyk alapszínvonalához igazítottam a válaszom :)
8/12 A kérdező kommentje:
Oké!
Nehogy valaki lepontozza azt a választ, komolyan jókedvre derültem tőle :)
2014. júl. 19. 22:45
9/12 anonim válasza:
mindent ami miatt veszélyeztetett voltál.
nekem pl. a terhesség felénél méhlepény leválásom volt, sajnos voltak gondok későbbiekben a gyerekkel és mikor jött a kérdés, én meg mondom akkor eddig mindenhol komoly bólogatást kaptunk erre. szóval mondj csak mindent el ami orvosilag a veszélyeztetettséged oka volt, sajnos minden ilyen kihathat később a gyerkőc fejlődésére
10/12 anonim válasza:
Nekem nem volt problémamentes a terhességem, ugyanis pánikbeteg lettem a terhességem alatt, illetve a terhességem 37. hetében toxémiát diagnosztizáltak nálam. Ilyeneket kell leírni. Mindezek ellenére a fiam teljesen egészségesen született, de nem volt problémamentes a terhességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!