Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyakran kap édességet...

Milyen gyakran kap édességet kisgyereketek? Miket adtok neki?

Figyelt kérdés

2014. júl. 23. 23:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9.: Én semmit, nem vagyok édesszájú. A fagyizóban is 1 gombóc a limitem. Időnként (hetente) szoktam sütni egyébként. Apa jobban szereti, de ő se eszik minden nap. Viszont a nagyszülők sok édességet hoznak a gyerekeknek.
2014. júl. 24. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én 21 hónapos fiam csokit csak akkor kap ha szépen megette az ebédet (akkor is alvás után). Pudingot ha én főzöm -uzsonnára. Krémtúrót,tejszeletet,túrórudit megeszi nagy finnyogva,de nincs oda értük. Neki az édesség még a tejbedara. Ha kap jutifalit, akkor amit szeret- étcsoki (jó minőségű) és kinderszelet (a 8 db-os),de szerintem azt nem szereti annyira. A puszedlit is megeszi néha.

Heti kb.3-4x kap így édességet, de egy kocka csoki v.tejszelet.

2014. júl. 24. 12:58
 13/14 anonim ***** válasza:

2 évesek a gyerekeim, nagyon ritkán ettek eddig cukros dolgokat.

Néha házi sütit, másnál, de én nem cukorral készítem, esznek édeset, de cukrosat nem.

2014. júl. 24. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:

2 és 4 évesek múltak. Bolti édességet nagyon ritkán kapnak. Férjem vesz néha túró rudit vagy gyümölcsjoghurtot (azt keverjük 1:1 natúr joghurttal, annyira édes) 1-2 hetente egyszer. Anyósék hoznak csokit (azt elkobozzuk, nem kapják meg, max egy-egy kockát), kinder tojást valami eseménykor, vagy ha már régen találkoztak.

Sütit, palacsintát, pudingot, madártejet szoktam készíteni, kb heti egyszer valamelyiket a felsoroltak közül.

Natúr joghurt házi lekvárral, van hogy 2-naponta kérnek, van hogy két hétig nem, változó.

Nasinak mazsola, aszalt gyümölcs, dió, de most ilyen gyümölcs-szezonban szerencsére nem kérnek a gyümölcsön kívül édeset.

2014. júl. 25. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!