4 eves kisgyereketek talal ki torteneteket, rendjen van ez igy?
De hát ez rendben van így. Hatalmas a fantáziájuk, és mindent befogadnak még, tehát amit hallanak akárhonnan, azt kombinálják mással, és már kész is a csodatörténet!
Ez szerintem így ahogy van, tuti!
Lányom pedig a Fogyikával jár oviba, aki egy hörcsög és szokott állítólag hányni. :):):)
Ez is egy ilyen mese, összeszedte valahonnan és előszeretettel meséli mindenkinek. Az emberek meg csak néznek, én meg csak magyarázok, de ez így van jól. :)
Koszonom szepen a valaszokat. A horcsogon nem birom abbahagyni a nevetest. :) Eszmeletlen, hogy miket ki nem talalnak.
A kertunkbe mar volt krokodil is aki a meleghazan elt, meg valami furcsa nevu nagymama az o nagymamaja akirol nem is hallottunk.
Oh, nallunk is meseli ezeket eloszeretettel mindenkinek. :)
enyémnek van egy képzeletbeli barátja, aki már felnőtt és építkezésen dolgozik.
teljesen hihetően meséli másoknak, hogy őt nem oviba hordják anyáék míg dolgoznak, hanem a barátjához akivel házakat épít és a tégla hordásban nagyon elfárad délutánra, mert nagyon későn megyünk csak érte (halkan jelzem, hogy 4után pár perccel már ott is vagyok az oviban).
néha már megsajnálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!