A triciklit hany honapos koraig szerette a kisgyereketek?
mindkettőre szükség van, és mindkettőt szereti is még mindig a lányom, aki most 3,5 éves.
Most vedd sztem a triciklit, idén ellesz vele, és majd amikor már szót is fogad, akkor vennék kismotort, mert pl. nekünk azzal volt pár meleg helyzetünk, és 2-3 nagy esésünk is. :-(( Én utálom a kismotort, de a lányom imádja, így mióta lefektettük a szabályokat, és be is tartja, azóta kicsit izgulva, de engedem neki.
elég korán kapott triciklit, olyat amit át lehetett alakítani, mikor már tudta hajtani, levettük a lábtartót és a tolókart. ez 2 éves korában volt. olyat amit csak tolni lehet már ne vegyél, 3 kerekű kismotor is szerintem már felesleges, bár annyira olcsó, hogy nem igen bukhatsz vele.
nem is tudom, szerintem kisgyerekeseknél egy 2 évesnek a verdakészletében alap a tricikli is meg a kismotor is. emellé még egy rolit is vennék, vagyis mi vettünk, 2 éves korában, talán annak örült a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!