Mennyire gyakran vérzik kisgyereketek orra?
Figyelt kérdés
3,5 éves kisfiam orra visszatérően vérezget,eddig arra fogtam,hogy biztos megpattan egy ér az erős fújástól,de most éjszaka eredt meg,úgy megijedtem,mi lett volna ha nem kap levegőt? Holnap elviszem dokihoz,eddig egyszer mértek vérnyomást az rendben volt. Most a fülét is fájlalja orrfújás közben.2014. júl. 6. 07:27
1/14 anonim válasza:
3,5 éves a kislányom és szerintem sokszor vérzik az orra. Neki is volt már ilyen többször is, hogy éjjel felébredt arra, hogy folyik a vér az orrából.
Meg simán nappal ült egy helyben és megeredt.
Mondjuk az elmúlt fél évben vérzett az orra kb 15-ször és egyszer sem volt éppen taknyos beteg, hogy a megerőltetéstől lett volna. Előtte nem vérzett neki soha.
A körzetorvosnak említettem, azt mondta, egyelőre szedjen több C-vitamint, aztán ha tovább tart, vigyem el fül-orr-gégéeszetre.
Most a C-vitaminnál tartunk...
3/14 anonim válasza:
Az enyémnek sose vérzett az orra. Pedig már 19 éves.
4/14 anonim válasza:
4 és fél éves a lányom, még soha nem vérzett az orra.
6/14 anonim válasza:
4,5 éves, nem vérzett még az orra.
7/14 anonim válasza:
3,5 éves a lányom, soha nem vérzett az orra.
8/14 anonim válasza:
Most lesz 3,5 éves, épp 2 hete vérzett egyszer az orra. De ő előtte kifújta, szóval esélyes, hogy megpattant egy ér. Eléggé vérzett, sokára állt el, de azóta nem fordult elő.
9/14 anonim válasza:
nem vérzett így, csak egyszer egy esés után.
4,5 éves
10/14 anonim válasza:
5.5 éves.Közel 3 éves volt,mikor először vérzett az orra.Én mindjárt vittem a kórházba és azóta is minden orrvérzéskor megyünk.Ecsetelik,krémezik.Neki,ha megindul 1 textil pelenka átázik.Sokszor éjszaka viszem a fülészetre.1-1 alkalom 4-5 hirtelen vérzés,aztán fél év szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!