Miért van ez? Aggódik más is azon, h pl. rákos lesz és nem tudja felnevelni a gyerekét?
Figyelt kérdés
Minden 3. ember a Földön élete során rákos lesz, hallottam valahol. Napi szinten ez megy a tévében, napozni, enni sem lehet semmit, és ha visszagodolok, mi gyerekkorunkban és a szüleink sem foglalkoztak még az egészséges életmóddal. Lehet jobban félek egy kicsit az átlagembernél a ráktól, de tényleg már lisztet, meg cukrot sem lehet enni és tényleg nincs olyan akinek ne lenne rákos a családjában. Minden nap ezt hallom, látom és aggódok. Ez olyan, mint a középkorban, amikor a szomszédasszonyod rád fogta, h boszorkány vagy és már vittek is máglyára, vagy mint a zsidók a táborokban, napi szinten attól féltek, h viszik őket a gázkamrába. Nyugodtan küldjetek el a francba, h hülye vagyok, de egyszerűen napi szinten eszembe jut, h mi van, ha nem tudom felnevelni és magamat sajnálom, mert az ő élete megy tovább, de arról én már lemaradok. Más is szokott gondolni ilyesmire, vagy csak élitek az életeteket és amikor beüt a ménkű, akkor azt mondjátok, h sosem gondoltam volna, h velem ez megtörténhet?!2014. júl. 20. 22:35
11/13 anonim válasza:
Én is szoktam sajnos néha ilyeneken gondolkodni,hogy mi lenne a kislányaimmal,ha én meghalnék. Senki más a világon nem szeretné,féltené őket úgy mint én.Hiába az apjuk is imádja őket,de ő valahogy másként fogja fel a dolgokat...Ha meg velük történne valami azt nem bírnám ki,tuti begolyóznék.Ja,és én olyankor nem magamat sajnálnám amúgy akkor hanem őket,oké,hogy menne tovább az életük,de hogy?Én úgy gondolom,persze sajnos nem mindenhol így van,hogy gyerek életébe az első és legfontosabb,legbiztosabb pont az anya.Nem mindegy hogy mikor veszíted el az anyukádat 2 vagy 40 évesen.Én most 34 vagyok anyukám 61,és imádom nem is tudom mi lenne,ha....á nem is szeretnék belegondolni...Szóval kérdező,nem csak te szoktál ilyen dolgokon filózni..
12/13 A kérdező kommentje:
10-es! Pont ez az, h nem is nézek TV-t sokat, de akaratlanul is ebbe ütközöm napi szinten, vagy itt a faluban mondják, h ennek meg ennek ez a baja, vagy csak látok egy plakátot, stb. Nem lehet úgy élni, h ne hallanál róla. Utolsó válaszoló, hát ez meg a másik, én is 34 vagyok, Anyukám 65 és napi szinten úgy fekszem le, h imádkozom este, h érje meg minden szerettem a másnapot, főleg Anyukám. Jó tudni, h más is aggódik így. Kicsit megnyugodtam. Csak már régóta szeretnénk kistesót és nem jön össze, és az bánt, h őt meg aztán végképp nem tudom felnevelni majd, mert ha teherbe esnék, már akkor is 35 lennék, mire megszületik, 55 leszek az érettségijén, 70 az esküvőjén. De ez mindegy is, legyek 70, csak érjem meg! Köszi mindenkinek! Kicsit megnyugodtam!
2014. júl. 22. 08:31
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a saját példámon tapasztaltam meg, h mit fognak a mai gyerekek átélni, mert régen 20 évesen szültek, ma 35 felett. Anyukám 31 volt. Kb. 40 volt, amikor miómával műtötték, onnantól kezdve jöttek elő nálam ezek a halállal kapcsolats dolgok, ő volt az egyetlen biztos pont az életemben, és azóta félek, de nem csak a betegség miatt, hanem mert láttam, h más gyerekek Anyukája 10 évvel fiatalabb. A mai gyerekek is látni fogják, h már a nagyszülők is a 60-as éveikben halnak meg és ők is félteni fogják a szüleiket. Tehát lehetne Anyukám most 55 éves is és akkor azt mondanám, h még van 20 éve, látja az unokái esküvőjét, stb. De lehet, h az általános ballagására sem fog tudni eljönni, de remélem igen. Eltértünk a témától, de jó, h azért másoknak is eszébe jutnak ilyen dolgok! Reméljük, h meglesz a rák ellenszere és vége lesz ennek is mint a sötét középkornak, meg a zsidótáboroknak!
2014. júl. 22. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!