Mániás depresszióval nehezebb gyereket felnevelni? Van itt valaki ilyen betegséggel?
Nekem is az van, bár az én állapotom jelentősen javult mikor terhes lettem. Nekem még csak 3 hónapos a babám, így sok tapasztalatom nincs ezért engem is érdekelne.
Ezt tudom ajánlani. [link]
Én sokszor rettegek,hogy nehogy valami hülyeséget csináljak vagy ne legyek agresszív :( iszonyat nehéz ezzel a tudattal élni,hogy van egy betegségem és nem tudom írányítani magam. Tudom mi lenne a jó és mégsem...
Meg attól félek,hogy csődöt mondok mint anya, és attól ,hogy nem találok majd gyes után munkát. 6 éve dolgozok és ebből majd 3 évet voltam munkanélküli,mert előjön a betegségem és nem tudok felkelni, vagy a felettessel nem övök ki jól, vagy csak simán nincs kedves élni és be se megyek. Nálad is ilyen?
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
Nekem is ez a betegségem, igen, bár nem hinném, hogy túl súlyos, de mégis van.
Az én kislányom már 20 hónapos, és egyre kevesebb hozzá a türelmem, ahogy nyílik ki a kis akarata. Néha legszívesebben megszöknék... de soha nem lennék rá képes. Inkább engem emészt szét ez a dolog.
5-ös válaszoló!
Biztosan nem egy az anyósunk, az illető aki orvos lett, nő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!