Miért van ez? Aggódik más is azon, h pl. rákos lesz és nem tudja felnevelni a gyerekét?
Észrevettétek, h ha meghal vki és megkérdezik, miben, 99%, h rák a válasz?
Én eléggé félek tőle. Nem magától a haláltól, hanem nem rákban akarok meghalni. :((((
Régen nem volt ennyi rákos, sőt. Pedig ők aztán ettek mindent. De mondjuk egy falun levágott disznó, meg a kertben megtermelt zöldség, gyümölcs nem volt tele mindenfélével.
De ezen ne gondolkodj, m még a végén bevonzod a dolgot. :S
Nekem egyébként nem az a parám, h meghalok és a gyerekem félárva marad, hanem h előbb hal meg, mint én! :(
3:"Régen nem volt ennyi rákos, sőt."
Régen mennyi volt az átlagéletkor? Hány nő halt bele a szülésbe? Hány gyerek halt meg egy éves kora előtt?
Nekem is sokszor megfordul a fejemben. Nem is magától a haláltól félek - persze attól is - hanem a ráktól...
Nagyapám mindenfelé áttétes daganatokkal küzdött, amibe belehalt, anyám nagybátyjának vastagbél rákja volt/van, ki kellett vezetni neki, anyámnak 2 anyajegyét is leműtötték, mert elváltozás volt, azok is rosszindulatúak voltak... párom nagyapja most épp ebben szenved, lassan nem túlzás, de haldoklik... én nagyon félek ettől :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!