El merjem engedni három éves fiamat a koncertre?
Figyelt kérdés
Párom jövőhét szombaton koncertre akarja vinni három éves fiunkat. Én nem szivesen engedném, nehogy a nagy zajtól megsüketüljön. Párom elmondása szerint más is visz oda gyerekeket és amúgy is hátul állnának. Mit tegyek? Nem akarok vitát!2014. júl. 12. 21:40
21/30 anonim válasza:
Én simán elengedném, de velük mennék.
22/30 anonim válasza:
attol függ milyenre ? és mikor kezdődik.
23/30 anonim válasza:
Egy ember szülői érettsége abban is megmutatkozik, hogy tud mérlegelni és lemondani saját vágyairól a gyermek érdekében.Mondjuk az apuka szeretne elmenni a koncertre, nála van a gyerek láthatáson, nem tud vele mit kezdeni, viszi a koncertre, mert arról nem mond le. Az ilyen "élményeknek" nem másnap mutatkozik meg a hatása, de amiket hallunk a fiatalság viselkedéséről, annak magyarázata abban is keresendő, hogy sok olyan dolog éri, ami nem az életkorának való, amibe belerángatják a szülei önös érdekből.A nagy zaj, meg a megsüketüljön kitétel is jelzi, hogy ez nem finom kakaómatiné lesz, és sejteti a közönség összetételét is. Én óvnám a 3 évesemet ilyentől, még ha látszólag "élvezné" is.De a gyermeknek nincs szavazati joga, csak az okos felnőtt tudja megóvni a nem neki való dolgoktól.
24/30 A kérdező kommentje:
Ez egy Kárpátia koncert lesz. Este 9-től 11-ig tart.
2014. júl. 13. 11:33
25/30 anonim válasza:
Hát én arra biztos nem engedném el. Gyerekkoncertre esetleg, úgy hogy 7-8 körül otthon van.
26/30 anonim válasza:
Arra tényleg ne, a Kárpátia nem való háromévesnek.
27/30 anonim válasza:
Kárpátiára valóban sokan visznek gyereket, én el is engedném, azzal a kikötéssel, hogy a pogózós tömegbe nem megy be vele. de gondolom, ezt mondani sem kell. A fülének semmi baja nem lesz, ha nem közvetlenül a mélynyomó előtt állnak. Mi nagy koncertezők vagyunk, igaz, apa szakmabeli, de a kislányom, aki most 4 éves, imádja.
28/30 anonim válasza:
Kárpátiára simán. Esetleg iktassatok be előtte egy plusz délutáni alvást, hogy ne legyen a végére nagyon fáradt.
29/30 anonim válasza:
Szerintem attól függ milyen egy metál koncertre nyilván nem engedném,de amúgy miért ne mehetne,nem lesz semmi baja,sőt szerintem élvezné is.
30/30 anonim válasza:
Kárpátia koncerteken külön elkerített rész van a kisgyerekeknek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!