El merjem engedni három éves fiamat a koncertre?
NE. Nem tudom, mennyi értelme van a férjednek, de a hang-és fényhatások simán kiválthatnak pláne egy gyereknél egy komolyabbb epilepsziás rohamot, még a tévé előtt ülve is.
Nem is értem.
Valamint a koncert közönségét is megkímélném egy síró, izgő-mozgó kisgyerektől, mert ők sem ezért mennek oda.
Attól függ, milyen koncert.
Vannak kifejezetten egész kisgyerekeknek való koncertek, oda természetesen elengedném, ez nem is kérdés, hiszen nekik szól.
"A kisfiú is nagyon szereti ennek a bizonyos zenekarnak a dalait."
Nekem ebből nem az jön le, hogy gyerekkoncert lesz. Akkor viszont ne..... vagy ha mégis, akkor csak fülvédővel.
Az apa ugyanúgy szülő, mint az anya, tehát ez inkább a kettőtök közti megegyezésen múlik, mint megengedésen.
Ha az apja úgy gondolná hogy nem tenne jót a gyereknek, akkor nem akarná odavinni. A zenét szereti a gyerek. Ha túl hangos neki a zene, akkor távolabb állnak, megoldják.
Ha oda tud figyelni a gyerekre, illetve ha a gyerek már unja a dolgot, akkor hazahozza, akkor szerintem miért ne? Nem erotika kiállításra akarja vinni, csak egy zenei rendezvényre, ráadásul olyan zene lesz, amit a gyerek is szeret.
Persze ehhez az is kell, hogy apuka tudomásul vegye, hogy ha a gyerek már nyüglődik, akkor irány haza.
Amúgy miért nem mentek el együtt? Két felnőtt jobban tud figyelni rá, ha tömeg van, vagy ilyesmi.
Megsüketülni amúgy nem fog, ha nem állnak a hangfalhoz közel, és tényleg nem rossz ötlet egy ilyen hangtompító gyerekfülvédő. Régebben dolgoztam egy marha nagy zenei fesztiválon, oda nagyon sokan mentek gyerekestül, sokon volt ilyen cucc, de amúgy a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Oda sokan még babákkal is kimentek, igaz, az a zenét leszámítva olyan volt inkább, mint valami marha nagy kemping.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!