Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » El merjem engedni három éves...

El merjem engedni három éves fiamat a koncertre?

Figyelt kérdés
Párom jövőhét szombaton koncertre akarja vinni három éves fiunkat. Én nem szivesen engedném, nehogy a nagy zajtól megsüketüljön. Párom elmondása szerint más is visz oda gyerekeket és amúgy is hátul állnának. Mit tegyek? Nem akarok vitát!
2014. júl. 12. 21:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%
Kérdés milyen koncert.. a hangzavarra van ilyen fülvédő [link] hallani fog, de nem lesz neki hangos, megvédi a fülét.
2014. júl. 12. 21:57
 12/30 anonim ***** válasza:
28%

NE. Nem tudom, mennyi értelme van a férjednek, de a hang-és fényhatások simán kiválthatnak pláne egy gyereknél egy komolyabbb epilepsziás rohamot, még a tévé előtt ülve is.

Nem is értem.

Valamint a koncert közönségét is megkímélném egy síró, izgő-mozgó kisgyerektől, mert ők sem ezért mennek oda.

2014. júl. 12. 21:58
 13/30 anonim ***** válasza:
25%
A lepontozónak, remélem, nincs gyereke.
2014. júl. 12. 22:00
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ, milyen koncert.

Vannak kifejezetten egész kisgyerekeknek való koncertek, oda természetesen elengedném, ez nem is kérdés, hiszen nekik szól.

2014. júl. 12. 22:02
 15/30 anonim válasza:
54%
Attól függ milyen koncert. Egy Pap Rita koncerttől nem hiszem hogy félteni kellene. Valami turbónáci zenekaréra pl kárpátia semmiképp.
2014. júl. 12. 22:06
 16/30 anonim ***** válasza:

"A kisfiú is nagyon szereti ennek a bizonyos zenekarnak a dalait."

Nekem ebből nem az jön le, hogy gyerekkoncert lesz. Akkor viszont ne..... vagy ha mégis, akkor csak fülvédővel.

2014. júl. 12. 22:14
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
Én engedném. Fél éves korában is vittük a fiúnkat magunkkal. Semmi baja nem lett. De van több ismerősöm is, akik már kisbaba kora óta viszik a gyereküket, persze nem hardcore, pogózós koncertre. Semmi bajuk nem lesz a gyerekeknek, maximum új élményeket gyűjtenek. Mi miatt nem engedném a fiad? Baja eshet? Ártana neki? Szerintem egyik sem. De hatalmas élmény lehetne neki. Persze ez az én véleményem, ami eltérhet. A tiedtől.
2014. júl. 12. 22:25
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

Az apa ugyanúgy szülő, mint az anya, tehát ez inkább a kettőtök közti megegyezésen múlik, mint megengedésen.

Ha az apja úgy gondolná hogy nem tenne jót a gyereknek, akkor nem akarná odavinni. A zenét szereti a gyerek. Ha túl hangos neki a zene, akkor távolabb állnak, megoldják.

2014. júl. 12. 22:30
 19/30 zabmester ***** válasza:
79%

Ha oda tud figyelni a gyerekre, illetve ha a gyerek már unja a dolgot, akkor hazahozza, akkor szerintem miért ne? Nem erotika kiállításra akarja vinni, csak egy zenei rendezvényre, ráadásul olyan zene lesz, amit a gyerek is szeret.

Persze ehhez az is kell, hogy apuka tudomásul vegye, hogy ha a gyerek már nyüglődik, akkor irány haza.

Amúgy miért nem mentek el együtt? Két felnőtt jobban tud figyelni rá, ha tömeg van, vagy ilyesmi.

Megsüketülni amúgy nem fog, ha nem állnak a hangfalhoz közel, és tényleg nem rossz ötlet egy ilyen hangtompító gyerekfülvédő. Régebben dolgoztam egy marha nagy zenei fesztiválon, oda nagyon sokan mentek gyerekestül, sokon volt ilyen cucc, de amúgy a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Oda sokan még babákkal is kimentek, igaz, az a zenét leszámítva olyan volt inkább, mint valami marha nagy kemping.

2014. júl. 12. 22:51
 20/30 anonim ***** válasza:
37%
Az enyém 1 évesen fesztiválozott, nagyon élvezte :) Én engedném de mennék én is hogy ha gond van akkor legyen B terv.Úgy mindenkinek jó és biztonságos ;)
2014. júl. 13. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!