Hogyan reagáltatok volna az alábbi szituációban?
Reggel a lányom (3,5 éves) mesét nézett. Amikor vége lett, kiírták a magyar hangokat, stb. Szoktam neki mondani, hogy akkor van vége, ha mennek a betűk. Erre mondta, hogy nincs vége, mert a számok mennek, nem a betűk. Ezt viccnek szánta. Ekkor a párom mondta neki, hogy azok betűk. A gyerek kontrázott, hogy nem, számok. Ezen össze is vesztek, aminek az lett a vége, hogy a párom előbb butának, majd idiótának nevezte a gyereket, mert hogy képtelen felfogni azzal a hülye fejével, hogy azok nem számok.
Amikor rászóltam, hogy nem tetszik a stílusa, akkor meg elkezdte gúnyosan isteníteni a gyereket, hogy elnézést, hogy rá mert szólni, ő a legokosabb a világon, ilyesmi.
Ti erre hogyan reagáltatok volna?
O az apja a gyereknek? Elbeszelgetnek vele mindenkeppen, elmagyaraznam neki, hogy o az idiota es a buta, hogy ilyet mondott egy 3 eves gyerekre, elmagyaraznam, amit anno ezek szerint a szulei nem tettekmeg, hogy a gyerekekhez turelem kell es hogy ebben a helyzetben nem volt igaza. Szegeny kislany...
Ha meg nem az apja, akkor atgondolnam a kapcsolatot is, mivel eleg primitiv a ferfi es, ha mar igy banik egy 3 evessel a semmi miatt, mi lesz kesobb...
Ja, es a szobeli bantalmazas is bantalmazas: [link]
Ha a parod nem egyben a gyerek apja, ugy dobnam ki hogy megkoszonne. Mert ha mar kis gyerekkel ilyen, mi lesz kesobb...
Ha o az apa, komolyan nem ertem, mi veszi ra, hogy a sajat gyereket gunyolja...
Egyetertek, epp, hogy nagyon is eszes, es humoros is, hogy megoldast keres egy kis plusz meseert. :) O amugy hogy reagalt ezekre a mondatokra?
Nem a gyerek apja, bő egy éve él velünk. Eddig is voltak sajnos hasonló esetek, de mostanában elég sokszor fordul elő.
A kislány sírva fakadt, hogy butának nevezte (szerencsére az idióta szó jelentését nem igazán ismeri). Szegényt nagyon sajnáltam, hiszen ő tényleg csak viccelt, hogy nézhessen még egy mesét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!