Anyukák, ti ilyen helyzetben hogyan reagáltatok volna?
Barátnőm és a kislánya elég sűrűn jönnek hozzánk, egyidősek a gyermekeink.
Szóltak,hogy jönnek délután 4-re, vártuk őket, de fél5kor még sehol, így fogtam felöltöztettem a gyerekeket, van egy pár hónapos babám is, a nagyok 2.5 évesek.
Kimentünk az udvarra, alig voltunk kinn 5 percet, megérkeztek. Mondtam,hogy maradjunk pár kinn egy picit, mert ebben a pillanatban jöttünk ki, és agyerekek nem voltak kinn délután,mert aludtak. Láttam nem nagyon tetszett neki, de nem mondott különösebben semmit.
A lányomnak pisilni kellett, így gyorsan bevittem, erre a kisbarátnő kitalálta,hogy neki is kell, anyuka levetkőztette, erre a gyerek bement aszobába,hogy neki nem is kell nagy mosoly a száján, anyuka közölte,hogy ő már pedig innen nem fogja tudni kihozni a lányát, baj lenne ha bejönnénk:(
Hát hirtelen nem is tudtam mit mondani, fogtam a gyerekeket és levetkőztettem.
Én vagyok csak naiv, és én figyelek arra,hogy mint mond a másik ha vendégségben vagyok.?
Nincsen ezzel a történettel semmi gond...jól cselekedtél. A kislány nem akart kint lenni te bevitted a tieidet és ennyi.
Gyerekek nincsen ebből semmi. Ha azt akartad írni, hogy a kislány direkt csinálta, hogy ne kelljen kint lenni akkor sincs semmi még gyerek, csodát ne várj. Ezért nem haragudhatsz...
Furán jött ki, de mivel amúgy is bent lettetek volna a vendégekkel, ez van.
Ők nem akartak kint levegőzni, biztos voltak már kint.
Én különben a vendégekhez alkalmazkodom, viszont ha mi megyünk valahová a három gyerekkel, igyekszem, hogy a lehető legkevesebb gondot okozzuk.
Mi panelban lakunk, és a késés nagyon fel tud bosszantani. Megbeszéljük a vendéggel, hogy átjön 4-re. Itt ülünk 4-kor haptákban, vendég sehol. Vendég megérkezik 5-re. Ennyi idő alatt lemehettünk volna sétálni vagy hintázni a játszótérre!!! Ez főleg jó időben roppantul zavar engem!!!!
Utálom a késést.
A te történetedben is a késés zavar engem.
Ha ugyanez lenne nálunk, akkor én rácsörögtem volna, mielőtt öltöztetni kezdem a gyerekeket, hogy "Eddig vártalak titeket, most már kimegyünk a kertbe, úgy készüljetek ti is, hogy kint leszünk egy fél órát, amikor megérkeztek!"
Ezzel talán sikerült volna elkerülni ezt a kellemetlen helyzetet. Mert elég kellemetlen, ez nem kérdés. Természetesen a barátnődnek illett volna alkalmazkodnia. Ugyanakkor lehet, hogy nem erre készültek, nem úgy öltöztek, hogy kint legyenek, stb, és ezért nem tetszett nekik.
Ha 4-re mondták volna, hogy jönnek, és akár késnek, akár nem, én már nem indultam volna le a gyerekekkel.
Az igaz, hogy figyelembe vehetné a kérésedet, de hát te is nekiindultál a nagyvilágnak, amikor a vendégeket várod.
Amúgy nem hiszem, hogy itt bárki is nagyon gázul viselkedett volna. Lépj túl rajta.
Bicajjal járnak, a kiscsajszi fel volt öltöztetve bőven:)
Később mikor már belefeledkeztünk a beszélgetébe,akkor mondta, hogy totál kivan, egész nap nem volt kedve semmihez, még a gyerekkel sem voltak kinn,csak addig amíg eljöttek hozzánk. Ma nincs kedve semmihez,csak "lazulni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!