Ebben a szituációban hogy reagáltatok volna?
Teljesen jogos volt a pasi felháborodása, főleg miután közölte Veletek, hogy ne engedjétek oda a kutyát! Már a kis gyereknél rövid pórázra kellett volna venni a kutyát!!!
Mindig figyelek arra, hogy a kutyám ne zavarjon másokat. Ha véletlenül valaki mégis OKKAL szól, akkor elnézést kérek. Nem engedem oda futókhoz, bringásokhoz, gyerekekhez, pórázos kutyákhoz...bár a forgalmas parton sétálva ez nehéz, főleg, mikor 5-6 kutyával sétálunk többen...ekkor a kutyákat csak egy oldalra hívjuk, vagy megállítjuk, esetleg tovább küldjük...ekkor bizony a futóknak sokszor pont a kutya mellett kell elmenni, de hát szűk a hely...alkalmazkodni kell egymáshoz...nem fogjuk minden egyes embernél lábhoz hívni a kutyákat, akik látványosan leszarják őket :D Ha valaki csak beugat, azzal én sem vagyok udvarias.
Például ma délelőtt 5 kutyával voltunk. Hosszú úsztatás-játék után indultunk fel a partról, de egy réten még az öreg kutyát megúsztattuk, mert itt be tudott menni szépen. Saját kutyámnak is dobtam még kettőt-hármat. Ismerős német juhásza meg csak ott téblábolt velünk. A réten elég sokan napoztak, piknikeztek. Tőlünk kb. 10 méterre feküdt egy korosabb pár. Meghallottam, hogy a póráz így meg úgy, meg hogy a kis kutyát a gazdinak fel kellett venni, mert ezek a nagy kutyák, stb...na itt már odaszóltam hirtelen, hogy nem kell pofázni, a kutyák jól neveltek, nem mentek oda senki közelébe és nem kell félteni a kis kutyát, a kutyáink rá sem néztek...a nőci kezdte a mondandóját, aztán otthagytuk őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!