Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mennyire mászik bele a...

Ki mennyire mászik bele a pici gyerekei aurájába?

Figyelt kérdés

Lányom 5 éves,az öccse másfél. Hétvégén történt egy kis kórházi ügyeletre rohanós baleset, fültisztító pálcikával felsértette a kicsi a hallójáratát.

Amikor anyukámnak tegnap elmeséltem,felháborodva kérdezte,hogy én hol voltam,amikor a baleset történt. Mondtam ,hogy a konyhában,a gyerekek meg a gyerekszobában.

Erre teljesen kiborult,h milyen anya vagyok én,h nem ülök bent velük a gyerekszobában,amikor bent játszanak,ez lenne a minimum anyai kötelességem,miért engedem őket egyedül lenni.

Tényleg felelőtlen vagyok?

2014. máj. 21. 09:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan tudja, hogy mennyire nem is volt ő jó anya, amiért hagyta, hogy ilyesmiken menjetek keresztül!! Ezt kompenzálja most túl!! Ennyi az egész, valójában ez nem neked szól, hanem saját magának...
2014. máj. 21. 11:06
 22/23 anonim ***** válasza:

9es vagyok.

nagyon félreértettél :)

nem azt írtam, hogy anyádnak van igaza!!! csak azt, hogy meg kell találni a középutat a te anyád és az én anyám között :)

azt próbáltam körbeírni, hogy eléggé a végletek mi anyáink...

2014. máj. 21. 11:51
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Vicces ahogy fogalmazol :-)valahogy lépj tul..anyadon. Mostmàr te vagy a felnőtt. Az enyém is felbosszant engem 5perc alatt bár ő nem ilyen azért de én ilyenkor mindig elmondom 100szor magamban hogy jol van hát 60éves én se leszek jobb. És ez segit. "Mérgező szülők" van egy ilyen könyv nagyon istenitik akik hasonloan nehezen boldogulnak a szülőkkel. Állitolag sok mindent helyretesz. Benned.
2014. máj. 21. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!