Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyílt örökbefogadásnál milyen...

Nyílt örökbefogadásnál milyen a kapcsolat a biológiai anyával? Hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés
Nekünk kezdettől fogva voltak vele problémák. Először heti, majd havi találkozást akart, utána képeket szinte naponta, ezt sikerült leredukálni. Amikor azt hittem minden ok, felhívott telefonon és úgy mutatkozott be, hogy "az igazi anyukája..". Most videót kér, hogy hallja a hangját. Ahhoz képest ami volt, ez egy ideálisabb állapot, de ezt a videót nem tudom, hogy elküldjem-e. Fordultunk pszichológushoz, Tegyeszhez, mi nem tehetünk semmit.
2014. máj. 6. 10:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az ügyvédes gyámügyes dolgokat. Mert nem derül ki, hogy megkérted-e egyáltalán a szülőanyát, szépen, értelmesen, hogy állítsatok be egy olyan rendszert, ami nektek is elfogadható. Első körben mindenképp vele beszélném meg, lehetőleg tanúk jelenlétében, először szóban, ha ez nem használ, akkor írásban, és csak ezután folyamodnék hivatalos módszerekhez.
2014. máj. 6. 14:20
 12/12 A kérdező kommentje:
megpróbáltunk mindig nagyon szépen, kedvesen beszélni hozzá. Arra is gondoltunk, hogy elköltözünk, de a mai világban kb. fél perc alatt kinyomozható ki hol lakik :(
2014. máj. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!