Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Leila, Stella, Flóra. Mit...

Leila, Stella, Flóra. Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek ezek a nevek, és ha lányom születik majd egyszer e nevek egyikét adnám neki.

2013. jan. 11. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Leila- star wars

Stella- sör

Flóra- növényvilág

ez jut róla eszembe :)

2013. jan. 11. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
A Flóra szerintem az egyik legszebb név a világon. A másik 2 nem tetszik.
2013. jan. 11. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

Csak a Flóra tetszik.

Stella helyett Eszter.

Leila helyett Léna.

2013. jan. 11. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
A Stella a legjobb csak mindig gondban vagyok hogy hogy is kell ejteni akit így hívnak Sztella, vagy Stella? Ismertem ilyet is olyat is...A Leila nekem arabos, a Flóra semleges.
2013. jan. 11. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Flóra szép. A Stella régebben (kb. 10 éve) tetszett, most már nem. A Leila nem tetszik. Bár azt gondolom a névválasztásról, hogy amit a szülők úgy gondolnak, hogy szép és illeni fog a gyerekhez, az legyen a gyerek neve, és ne foglalkozz azzal, hogy itt nekünk vadidegeneknek milyen nevek tetszenek. Persze attól kíváncsi még lehetsz rá... :).
2013. jan. 11. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Leila: A Csillagok háborúja jut eszembe róla, ott jól hangzott, a valóságban nem.

Stella: Sör :)) Névnél sokszor nem tudom, hogy ejtsem ki? Sztella vagy Stella?

Flóra: margarin :)) De amúgy viccet félretéve a három közül ez a legnormálisabb.

2013. jan. 11. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
A Flóra nagyon gyönyörű név:) Másik kettő semleges. A Leila kicsit jobban tetszik.
2013. jan. 12. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a Leila tetszik, a Stellánál nem tudnám eldönteni, hogyan kell ejteni, a Flóráról pedig a bélflóra jut eszembe, de igazából azért nem tetszik, mert ismertem egy lányt aki rettető csúnya volt, melett pedig azt hitte hogy ő a világ közepe:(

Nem kötekedésként, csak imádom, mikor a Leila névnél a Star Wars-os Leilával példálóznak, miközben az Leia volt és nem Leila:)

2013. jan. 12. 20:13
 9/9 anonim válasza:
Hurrá újabb Winx club fan💗 Nekem Flóra volt a kedvencem és beleszerettem a névbe😍 Úgyhogy nálam ez a top 1.
2021. márc. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!