Mit gondoltok az Angéla, Tatjána, Eudoxia nevekről?
Figyelt kérdés
Eudoxia név tudom fura, de volt középiskolában egy olyan nevű ismerősöm.2013. jan. 6. 23:19
1/7 anonim válasza:
Az angéláról nekem az egyik tanárnőm jut eszembe, aki egy kicsit sem volt szimpatikus jelenség. A Tatjána nekem túl orosz, az Eudoxia megy egyenesen anorexia. :-)) Nekem egyik sem tetszik, de ízlések és pofonok nagyon eltérőek, így szép a világ. ;-)
2/7 anonim válasza:
hát. az Angélát tudom elképzelni szalonképesnek, a Tatjánáról nekem egy hajó hátsó része jut eszembe, az eudoxia meg mintha egy antidepresszáns márkája lenne
3/7 anonim válasza:
Eudoxia nekem valami gyógyszer nevére hasonlít.
Angéla a három közül a legjobb.
4/7 anonim válasza:
Angéla tetszik. A Tatjána nevet szeretem, de hagyjuk meg más országoknak.... A harmadik borzasztó.
5/7 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik:( Talán a legjobb a Tatjána.
6/7 anonim válasza:
Nekem van Tatjana es Evdoxia nevu baratnom is. De konyorgom, kulfoldon elek!
Miert nem lehet magyar nevet adni a magyar gyerekeknek????
7/7 anonim válasza:
Az Angéla nekem nagyon nem tetszik, a Tatjána elég jó, az Eudoxia-t pedig túl bonyolult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!