Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden nap megfürdeted 1-4 év...

Minden nap megfürdeted 1-4 év körüli kisgyerekedet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap meghallottam, hogy valaki azt mondta, hogy ő már csak kétnaponta fürdeti meg a gyerekeit.

Én ezen teljesen ledöbbentem és szeretném megkérdezni, hogy másnak mi erről a véleménye.

Köszönöm.

2014. ápr. 28. 08:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Van,amikor folyamatosan minden nap fürdenek,de van olyan is,amikor csak 2. nap.Ilyen pl. ha ki sem mennek az udvarra esőben. Hajmosás hetente 1x max 2x.
2014. ápr. 28. 11:12
 12/19 anonim ***** válasza:
2 éves lesz a fiam, természetesen minden nap fürdik.
2014. ápr. 28. 12:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Na, megint pontozás-vihar :)

Nem mindig fürdetem naponta. Ha álmos, vagy előbb bealszik, értelem szerűen nem keltem fel. Amúgy pedig ekcémás is, és ha nem fürdetem gyakran, szebb a bőre (még úgy is, hogy ekcémára való fürdetőt használunk). Viszont megmosom a kezét, pofiját, lábát, és a fenekét is le szoktam locsolni. Kinti játék, homokozás, földtúrás után mindig lefürdetem. Ha megizzad, akkor is, és ha nyakig összetojja magát, akkor is.

2014. ápr. 28. 13:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze,hogy mindennap a 3 év alatt talán 2-3szor maradt el a fürdés és akkor csak áttöröltem pl baba volt és mélyen aludt nem akartam felébreszteni,vagy magas láza volt.Izzadnak ráadásul,koszosak lesznek,ahogy nem bírnék fürdés nélkül lefeküdni az ágyba,úgy Őt sem fektetem le fürdés nélkül,a pizsit és két naponta cserélem az övét is és az enyémet is,mikor pelusos volt 3-4 napig is rajta volt akár ha jó illata volt.
2014. ápr. 28. 16:19
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
6 gyerekem van 9 hóstól 7 évesig. Teljesen elkülönül a téli időszak,akkor csak 2 naponta fürdenek (egyik nap a 2 legnagyobb, másnap a két középső, a két picit leginkább reggel intézem el kakilás után,este már nem fürdenek). Amikortól udvari játék, homokozás is bejön a képbe, akkor mindennap fürdenek.
2014. ápr. 28. 16:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálunk imádnak pacsálni a lurkók (2 ovis), ennek ellenére téli időszakban hetente egy nap - ált. pénteken - nem fürödtek. Egyébként télen, fürdős napokon is csak a kényes hajlatokat (hónalj, popsi,...)mostuk tusfürdővel, a többit csak vízzel, mert annyira száraz volt a bőrük, hiába kentem naponta testápolóval. Ahogy beköszöntött a kinti játékok időszaka, már nálunk sem marad ki fürdés. Hajat, hacsak nem lett homokos, akkor hetente egyszer mosnak.
2014. ápr. 28. 17:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy cikk érdekességnek:

[link]

Eszerint a védőnők Németországban hetente egyszer ajánlják a pici baba fürdetését, Angliában pedig 2-3 naponta. Persze itt nyilván egy év alatti csöppségekről van szó.

2014. ápr. 28. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm volt kinn Ausztriában bébiszitterkedni. Mindegyikük tehetős családnál, a szülők mind vezető pozícióban. A gyerekek hetente fürödtek mindenhol kb. Ezt csak úgy apropóként írtam, én nem tudnék így élni.
2014. ápr. 29. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Minden nap fürdetem másfél évesemet, imád pancsolni és nagyon izzadós is. Nem mondom, előfordult hogy kimaradt, ha nagyon fáradt volt.
2014. ápr. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!