Minden nap megfürdetem, s minden nap tiszta ruhát adok rá.
Koszos lesz a homokozóban, a ruhája alá is bemegy, le izzad.
Fiamnak hajat minden nap mosok, lányomnak heti 2x.
2014. ápr. 28. 08:53
2/19 anonim válasza:
Én mindennap fürdetem őket, de az hogy valaki csak 2 naponta fürdeti oka is lehet, pl. durvén ekcémás gyereket nem jó mindennap áztatni.
2014. ápr. 28. 08:54
3/19 anonim válasza:
Igen, ahogy mi is mindennap fürdünk, a gyerek is minden este fürdik, reggel tiszta ruha. Neki is hozzátartozik az estéhez, a fürdés-vacsi-mese-alvás.
2014. ápr. 28. 08:56
4/19 anonim válasza:
Én nem minden nap fürdetem a 4 évesemet, kb heti 3x fürdik. A többi napon csak tusolás van.
2014. ápr. 28. 09:38
5/19 anonim válasza:
persze nem kérdés :) napi egyzser ez biztos
2014. ápr. 28. 09:48
6/19 anonim válasza:
Lassan 3 éves, minden nap fürdik. Kivéve, ha valahová megyünk és már nagyon későn érünk haza. Pl ilyen lesz a ballagás a héten, messze kell mennünk, kb 2 óra lesz autóval az út, és tudom hogy nem fogunk haza érni este 9 előtt, ezért aznap lehet hogy elmarad a fürdés.
De hétköznap, ha kimegy az udvarra, homokozik, sáros, koszos lesz, nyáron leizzad. Neki is jól esik, ha este megfürödhet.
2014. ápr. 28. 10:22
7/19 anonim válasza:
Ritkán teszünk kivételt. Például volt, hogy nyáron elaludt a kocsiban hazafelé menet és csak reggel kelt fel. Egyszer-egyszer "lustaságból" is előfordult már, hogy nem fürdettem meg, főleg ha pl görcsöltem vagy ilyesmi. Apa sajnos abszolút nem segít ilyenkor se, úgyhogy ha tudom, hogy nem koszos a gyerek, akkor volt már, hogy csak fogat mostunk.
2014. ápr. 28. 10:26
8/19 anonim válasza:
4 évesem 2-3 naponta fürdetem le. többi nap egyedül fürdik, persze még nem tökéletes, de nagyon önálló akar lenni, így hagyjuk neki (de persze ott vagyok mellette és mondom, hogy mit mosson még meg)
2014. ápr. 28. 10:27
9/19 anonim válasza:
Hajat mosni miért kell mindennap? Télem pl. homokozóba se megy, otthon felöltözve játszik, nem lenne muszáj fürdeni. Én mindennap fürdetem, de nem találok semmi kivetnivalót abban, ha valaki nem. Előző.
2014. ápr. 28. 10:28
10/19 anonim válasza:
Általában igen, de nem minden áron. Ha későn érünk haza, ha nagyon álmos, fárasztó napunk volt, vagy ha csak épp olyanjuk van és könyörögnek, akkor kimarad. Kb kéthetente egyszer fordul elő.
Amúgy extra száraz a bőrük, érzékeny, kivörösödik a víztől, tehát nem is tesz túl jót nekik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!