Mibe öltözteted kisgyerekedet oviba menet, és bent mi van rajta?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 15:13
1/7 anonim válasza:
Lányom 3 éves. Harisnya/leggings, zokni, rövid ujjú póló, pamut vékony felső, melegítő naci, ha nagyon hideg van zipzáros melegítő felső vastagabb, és téli kabát. Így megyünk reggel. Aztán ott leveszem róla a melegítő nadrágot és a melegítő felsőt ha van rajta éppen, és harisnya/leggings és a póló+vékony pamut felsőben van bent.
2/7 anonim válasza:
2 kislányom van.A nagy nagycsoportos ,a màsik középsős.Reggel trikó,rá póló,pulcsi.Alulra harisnya,vastag gatyó.Bentre viszünk vékonyabb pulcsit is.Valamikor szoknyába vannak ,de a kissebbik néha rövidnadrágot kér.Persze a harisnya marad.
3/7 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen. Harisnya v. leggings, rá egy farmer v. kordnadrág. Felülre egy hosszú ujjú felső, rá egy pulcsi és a kabát.
Bent harisnya+szoknya+felső, vagy legging+tunika.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mindig megállapítom, hogy a lányokat könnyebb öltöztetni. Fiammal mindig bajban vagyok, hogy ha harisnyában viszem reggel, akkor az oviban miben legyen. Harisnyát nem akarom róla levenni, mert ha kimennek akkor kell, de ráadni még egy nadrágot talán meleg lenne.
2012. nov. 7. 15:44
5/7 anonim válasza:
Ha hidegebb van én is harisnyát adok a fiamra, de nálunk is gond, hogy ezt ő nem tudja le- és felvenni, ha kimennek az udvarra. Ezért én a harisnyára egy rövidnadrágot szoktam adni rá. Így ezt le tudja cserélni hosszúnadrágra, ha kimennek.
6/7 anonim válasza:
A kisfiúkra harisnya+rövidnadrág bentre.
7/7 anonim válasza:
Kisfiú. 3 éves.
Reggel trikó, hosszú ujjú felső kabát, lábfej nélküli harisnya (hogy könyebb legyen öltöztetni ha baleset lenne a pisivel) zokni, bélelt farmer.
Oviban levesszük a bélelt farmert, és ráadom a harisnyára egy nagyon vékony melegítő nacit. Felső marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!