2 éves gyerkőcödnél hány órakor kezdődik az esti rituálé? Fürdetés, vacsi, fekvés? Mi a menet?
egyébként most már korábban sötétedik, de még 8 kor valamennyire világos van
rolót lehúzzátok? vagy sötétítőt?
én szoktam..
Nálunk minden nagyon későre tolódott, de valahogy a gyerekek is így igénylik.
Olyan 8 körül indulunk fürödni, nálunk két gyerek van, szóval mire összerámolunk meg megcsináljuk a vacsit (kakaó, tápszer) megengedjük a vizet, már általában fél 9 van. Utána fürdés, öltözés, nagyágyon mindenki elfogyasztja a kaját, a baba nyammog, a nagy képeskönyveket nézeget meg "mesél" szóval simán van 9-fél 10 mire ágyba kerülnek.
Szerintem majd ha ovisok lesznek, akkor korábban kell letennünk őket, jobban lefáradnak majd.
köszi.
szerintem az egyik válaszoló azért "aggódik" mivel megszokhatják hogy az ágyon esznek..
egyébként én sosem etettem az ágyon vagy hagytam enni a lányomat az ágyon mert volt rá példa persze egyből kiborította a joghurtot, ..
szóval kezdettől az etetőszékben,vagy az asztalnál.
végül is ahány ház annyi szokás. :)
nálunk olyan 7 körül kezdődik az esti szertartás.
igaz én előtte fürdetem, nem tudom miért, és utána adok enni neki, talán félek hogy éhen fekszik le :)
megágyazunk apával még játszik, és 8 : 15 - 30 körül villanyoltás, és jó esetben el is alszik 9 re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!